menu

Codex Labs Blue Planet Soap Trio
search
  • Codex Labs Blue Planet Soap Trio
  • Blue Planet Soap Trio
  • Blue Planet Soap Trio
  • Blue Planet Soap Trio
  • Blue Planet Soap Trio
  • Blue Planet Soap Trio
  • Blue Planet Soap Trio

Codex Labs Blue Planet Soap Trio

Trojice mýdel Blue Planet chrání nejen Vaši kožní bariéru, ale i naši krásnou planetu na dlouhá léta dopředu. Tato kolekce, v niž jedno mýdlo zastupuje vždy moře, zemi a vzduch, připomíná, že si své planety musíme vážit. Především však představuje způsob, jak jít do budoucna, mýdla jsou totiž vyráběna uhlíkově neutrálním postupem.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes ke každému nákupu produktů Codex Labs v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - Codex mini balení (5ml) produktu dle výběru.

780 Kč
S DPH
Varianta: 3 ks
  • 780 Kč

Uhlíkově neutrální certifikovaná mýdla

Jedná se o první mýdla zpracovávaná za studena, která získala certifikaci Carbon Footprint Neutral. Využívají recyklované hobliny z výroby mýdla a kompostovatelné obaly, čímž byl vytvořen nový průmyslový standard v oblasti osobní péče. Pro výrobu je použit proces zpracování za studena, který minimalizuje spotřebu energie a upcykluje rostlinné materiály jako jemné exfolianty. Všechny ingredience pocházejí z ekologicky šetrných zdrojů pro snížení emisí z dopravy, minimalistické obaly (sójový voskový papír, nálepka a karton) jsou 100% kompostovatelné. Codex Beauty vedle toho navíc vysazuje stromy, aby dosáhl negativní uhlíkové stopy.

Použití

  • Kdykoliv dle potřeby a chuti.

Složení INCI

Seaweed Activated Charcoal

Codex Labs
COD020
5391523528931
Codex Labs Brand.jpg

Codex Labs je vědecky založená biotechnologická společnost, která se zabývá podporou mikrobiomu a vývojem produktů s klinicky ověřenými, jednoznačnými účinky na pleť. Jejím posláním je spojit etnobotaniku a biologii rostlin s biotechnologickými inovacemi a vytvořit nový standard: rostlinnou biotech beauty.

Zakladatelka Codex Beauty, Dr. Barbara Paldus, se narodila v Kanadě českým rodičům, vyrůstala v Evropě i v Kanadě, hovoří plynně pěti jazyky a má doktorát z americké Stanfordovy univerzity. Jako vědkyně věří v data a biotechnologie. Společnost Codex založila z potřeby poskytovat péči o pleť s vysokou účinností, takovou, která se vymyká mainstreamu a obsahuje složky, jejichž efektivita je podložena vědou. Barb vytvořila řadu, která vrací sílu rostlin do vašich rukou - s výsledky, které to potvrzují.

close

Oblíbené produkty