menu

Codex Labs Clarifying Sea Salt Soak
search
  • Codex Labs Clarifying Sea Salt Soak
  • Clarifying Sea Salt Soak
  • Clarifying Sea Salt Soak
  • Codex Beauty Clarifying mořská koupelová sůl

Codex Labs Clarifying Sea Salt Soak

Codex Labs Clarifying mořská koupelová sůl

Dopřejte si aromatickou očistnou koupel s epsomskou a mořskou solí, která obsahuje tonizující jahodu, rozjasňující šípek a uklidňující tapioku pro omlazení a osvěžení pokožky. Nechte se překvapit revitalizačním a relaxačním účinkem a zároveň si vychutnejte lahodnou vůni jahod a sladkého pomeranče.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes ke každému nákupu produktů Codex Labs v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - Codex mini balení (5ml) produktu dle výběru.

420 Kč
S DPH
Varianta: 500 g
  • 420 Kč

Použití

  • Na vanu standardní velikosti (150l) použijte 2 šálky (400g) koupelové soli. Nasypte solný roztok do teplé tekoucí vody, aby se rychleji rozpustil.

  • Koupel si dopřávejte asi 10 až 20 minut. Po skončení koupele opláchněte čerstvou vodou sůl, která zůstala na pokožce. Při vystupování z vany buďte opatrní, protože tento výrobek obsahuje oleje, které mohou způsobit, že povrch vany bude kluzký.

  • Tip: Pokud se snažíte udržet hydratovanou pokožku, neměla by být lázeň příliš horká.

Složení INCI

Strawberry, Rosehip, Tapioca, Epsom Salt

Codex Labs
COD024
5391523529082
Codex Labs Brand.jpg

Codex Labs je vědecky založená biotechnologická společnost, která se zabývá podporou mikrobiomu a vývojem produktů s klinicky ověřenými, jednoznačnými účinky na pleť. Jejím posláním je spojit etnobotaniku a biologii rostlin s biotechnologickými inovacemi a vytvořit nový standard: rostlinnou biotech beauty.

Zakladatelka Codex Beauty, Dr. Barbara Paldus, se narodila v Kanadě českým rodičům, vyrůstala v Evropě i v Kanadě, hovoří plynně pěti jazyky a má doktorát z americké Stanfordovy univerzity. Jako vědkyně věří v data a biotechnologie. Společnost Codex založila z potřeby poskytovat péči o pleť s vysokou účinností, takovou, která se vymyká mainstreamu a obsahuje složky, jejichž efektivita je podložena vědou. Barb vytvořila řadu, která vrací sílu rostlin do vašich rukou - s výsledky, které to potvrzují.

close

Oblíbené produkty