menu

Codex Labs Shaant Balancing Mask
search
  • Codex Labs Shaant Balancing Mask
  • Shaant Balancing Mask
  • Shaant Balancing Mask
  • Shaant Balancing Mask
  • Shaant Balancing Mask

Codex Labs Shaant Balancing Mask

Codex Labs Shaant Vyrovnávací jílová maska

Víceúčelová vyrovnávací jílová maska harmonizuje produkci kožního mazu, snižuje zarudnutí pleti a celkově působí na její zjemnění a vyhlazení. Maska absorbuje přebytečnou mastnotu z pleti, snižuje tvorbu šupinek a redukuje zarudnutí a výskyt erytému (povrchového zčervenání pleti). Obsahuje revoluční ShaantComplexem™, který reguluje tvorbu séba, potlačuje drobné záněty vedoucí k akné (pupínky a puchýřky jsou zanícené folikuly), udržuje rovnováhu pokožky a zklidňuje ji.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes ke každému nákupu produktů Codex Labs v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - Codex mini balení (5ml) produktu dle výběru.

910 Kč
S DPH
Varianta: 100 g
  • 910 Kč

Složení s 2% bentonitu snižuje mastnotu, odstraňuje nečistoty a čistí póry, kurkuma bohatá na antioxidanty zlepšuje nerovnoměrný tón pleti a škroby (z rýže a kukuřice) absorbují kožní maz.

Maska je nekomedogenní a neaknegenní.

Klinická data:

29 mužů a žen ve věku 18-39 let s mastnou pletí (množství kožního mazu ≥ 120 μg/cm² před umytím), akné, zarudnutím a silně viditelnými póry, čištěnou dvakrát týdně po dobu 28 dní (Eurofins, Francie, 2022).

  • 83% TESTOVANÝCH OSOB ZAZNAMENALO ZA 4 TÝDNY 7% POKLES ZARUDNUTÍ A 5% POKLES ERYTÉMU.
  • 80+% TESTOVANÝCH OSOB NAMĚŘILO 72% SNÍŽENÍ PLOCHY SKVAMŮ A 65% SNÍŽENÍ DESKVAMACE ZA 4 TÝDNY.
  • 64% TESTOVANÝCH OSOB ZAZNAMENALO ZA 4 TÝDNY 14% POKLES TVORBY KOŽNÍHO MAZU

Použití

  • Aplikujte dvakrát až třikrát týdně na obličej a případně i na krk. Navlhčete obličej, naneste masku na konečky prstů a vmasírujte ji do obličeje. Nechte masku 5 až 10 minut zaschnout a opláchněte.
  • UPOZORNĚNÍ: Vyhněte se přímému kontaktu s očima. Pokud se objeví známky podráždění, přestaňte masku používat.

Složení INCI

Water (Aqua), Lactobacillus Ferment, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Kaolin, Bentonite, Stearic Acid, Oryza Sativa Starch, Lactobacillus, Cetyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Xanthan Gum, Sclerotium Gum, Volcanic Ash, Cetyl Alcohol, Distarch Phosphate, Octyldodecanol, Pogostemon Cablin (Patchouli) Leaf Extract, Fucus Spiralis (Spiral Wrack) Extract, Tetraselmis Chui Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Ocimum Sanctum Leaf Oil, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Silica, Sodium Phytate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Eugenol*

Codex Labs
COD040
5391523529761
Codex Labs Brand.jpg

Codex Labs je vědecky založená biotechnologická společnost, která se zabývá podporou mikrobiomu a vývojem produktů s klinicky ověřenými, jednoznačnými účinky na pleť. Jejím posláním je spojit etnobotaniku a biologii rostlin s biotechnologickými inovacemi a vytvořit nový standard: rostlinnou biotech beauty.

Zakladatelka Codex Beauty, Dr. Barbara Paldus, se narodila v Kanadě českým rodičům, vyrůstala v Evropě i v Kanadě, hovoří plynně pěti jazyky a má doktorát z americké Stanfordovy univerzity. Jako vědkyně věří v data a biotechnologie. Společnost Codex založila z potřeby poskytovat péči o pleť s vysokou účinností, takovou, která se vymyká mainstreamu a obsahuje složky, jejichž efektivita je podložena vědou. Barb vytvořila řadu, která vrací sílu rostlin do vašich rukou - s výsledky, které to potvrzují.

close

Oblíbené produkty