menu

Codex Labs Shaant Refining Toner
search
  • Codex Labs Shaant Refining Toner
  • Shaant Refining Toner
  • Shaant Refining Toner
  • Shaant Refining Toner
  • Shaant Refining Toner

Codex Labs Shaant Refining Toner

Codex Labs Shaant Vyrovnávací pleťové tonikum

Hydratační vyrovnávací tonikum s obsahem polyhydroxykyselin (PHA) pomáhá redukovat zarudnutí a rozšířené póry. Určeno je především pro mastnou pleť a pleť se sklonem k tvorbě akné. Obsahuje PHA a extrakt vilínu, které odstraňují přebytečnou mastnotu, uvolňují nečistoty a bakterie z pórů a napomáhají jejich stažení. Tonikum pomáhá také snižovat výskyt zarudnutí a erytému (povrchové zčervenání pleti). Jeho základem je revoluční patentovaná složka ShaantComplex®, jež reguluje tvorbu kožního mazu, pomáhá redukovat drobné zánety (pupínky a puchýřky jsou zanícené folikuly), udržuje rovnováhu pleti a napomáhá jí k pocitu komfortu.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes ke každému nákupu produktů Codex Labs v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - Codex mini balení (5ml) produktu dle výběru.

995 Kč
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 995 Kč

Vyrovnávací tonikum je dále obohaceno o protizánětlivý neem a 2% glukonolakton, který má peelingový efekt, hydratuje (zatímco jiné přípravky na akné vysušují) a chrání před negativními vlivy okolního prostředí.

Produkt je nekomedogenní a neaknegenní.

Klinická data:

29 mužů a žen ve věku 18-40 let s mastnou pletí (množství kožního mazu ≥ 120 μg/cm² před smytím), akné, zarudnutím a silně viditelnými póry, aplikované dvakrát denně po dobu 28 dní (Eurofins, Francie, 2022).

  • 76+% TESTOVANÝCH OSOB ZAZNAMENALO BĚHEM 4 TÝDNŮ 6% POKLES ZARUDNUTÍ A 6% POKLES ERYTÉMU.
  • 72% TESTOVANÝCH OSOB NAMĚŘILO 6% ZVÝŠENÍ HYDRATACE ZA 4 TÝDNY.
  • 62+% TESTOVANÝCH OSOB ZAZNAMENALO ZA 4 TÝDNY 7% SNÍŽENÍ VIDITELNOSTI PÓRŮ A 8% ZMENŠENÍ JEJICH OBVODU.

Použití

  • Aplikujte dvakrát denně na vyčištěný obličej a krk. Lze nanášet s vatovým tamponem.
  • UPOZORNĚNÍ: Vyhněte se přímému kontaktu s očima. Pokud se objeví známky podráždění, přestaňte produkt používat.

Složení INCI

Aqua (Water), Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Lactobacillus Ferment, Propanediol, Glycerin, Polyglyceryl-10 Stearate, Gluconolactone, Lactobacillus, Ethanol, Fucus Spiralis (Spiral Wrack) Extract, Tetraselmis Chui Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Ocimum Sanctum Leaf Oil, Octyldodecanol, Pogostemon Cablin (Patchouli) Leaf Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Eugenol*

Codex Labs
COD041
5694230442713
Codex Labs Brand.jpg

Codex Labs je vědecky založená biotechnologická společnost, která se zabývá podporou mikrobiomu a vývojem produktů s klinicky ověřenými, jednoznačnými účinky na pleť. Jejím posláním je spojit etnobotaniku a biologii rostlin s biotechnologickými inovacemi a vytvořit nový standard: rostlinnou biotech beauty.

Zakladatelka Codex Beauty, Dr. Barbara Paldus, se narodila v Kanadě českým rodičům, vyrůstala v Evropě i v Kanadě, hovoří plynně pěti jazyky a má doktorát z americké Stanfordovy univerzity. Jako vědkyně věří v data a biotechnologie. Společnost Codex založila z potřeby poskytovat péči o pleť s vysokou účinností, takovou, která se vymyká mainstreamu a obsahuje složky, jejichž efektivita je podložena vědou. Barb vytvořila řadu, která vrací sílu rostlin do vašich rukou - s výsledky, které to potvrzují.

close

Oblíbené produkty