menu

Codex Labs Bia Exfoliating Wash
search
  • Codex Labs Bia Exfoliating Wash
  • Bia Exfoliating Wash
  • Bia Exfoliating Wash
  • Bia Exfoliating Wash
  • Codex Labs Bia Exfoliating Wash
  • Codex Labs Bia Exfoliating Wash
  • Bia Exfoliating Wash

Codex Labs Bia Exfoliating Wash

Codex Labs Jemný čisticí exfoliační krém 2v1

Pokud stále hledáte čisticí produkt na pleť, který vám pomůže viditelně zlepšit její stav a strukturu, vyzkoušejte Codex Beauty Bia Exfoliating Wash! Jedná se o revoluční produkt v oblasti čištění a jemné exfoliace pleti. Jeho účinky jsou ověřeny klinickou studií a jsou viditelné již po prvním použití. Spojením patentovaného BiaComplexu™️, který hloubkově hydratuje, s rostlinnými extrakty vznikl jedinečný produkt, který se stane nepostradatelnou součástí vaší každodenní kosmetické rutiny.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes ke každému nákupu produktů Codex Labs v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - Codex mini balení (5ml) produktu dle výběru.

840 Kč
S DPH
Varianta: 125 ml
  • 840 Kč

Jemný krémový exfoliační krém, který pomáhá vyhladit vzhled a strukturu vaší pleti již po prvním použití. Díky jedinečnému spojení aktivních složek a jemných exfoliačních částeček z jojobových kuliček šetrně odstraňuje odumřelé kožní buňky, aniž by pokožku vysušoval či zbytečně dráždil. Obsahuje výtažek z černého bezu, který pomáhá pleť tonizovat a extrakt z ostropestřce, který pokožku zklidňuje a pomáhá redukovat její zarudnutí.

  • Delikátní exfoliační čisticí krém 
  • Vhodný pro každodenní použití
  • Vyhlazuje a zjemňuje strukturu pleti
  • Pro všechny typy pleti včetně citlivé
  • Viditelně zlepšuje vzhled a kondici pleti

Vůně: Citrusová a osvěžující.

Typy pleti: Všechny typy pleti.

Produktová řada Bia využívá sílu rostlin původem z Irska v kombinaci s bioaktivním komplexem BiaComplex pro řešení problému optimální hydratace suché pleti, udržování vláhy v pokožce a jejího čištění bez narušení přirozené ochranné bariéry.

Použití

  • Malé množství cleanseru naneste na špičky čistých prstů a malými krouživými pohyby jemně masírujte celý obličej a krk, poté opláchněte vodou. Pro každodenní použití.
  • UPOZORNĚNÍ: Vyhněte se přímému kontaktu s očima. Pokud se objeví známky podráždění, přestaňte používat.
  • Před zařazením nového přípravku do skin care rutiny doporučujeme vždy provést patch-test.

Složení INCI

Sambucus Nigra (Elderflower) Water, Aqua (Water), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Oil, Sodium Stearoyl Lactylate, Lactobacillus Ferment, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Propanediol, Glyceryl Stearate, Lactobacillus, Glycerin, Silybum Marianum (Milk Thistle) Oil, Hydrogenated Jojoba Oil, Cetearyl Alcohol, Limonene, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Sweet Orange) Peel Oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Potassium Sorbate, Citric Acid, Phytic Acid, Salicylic Acid, Linalool, Citral

Codex Labs
COD002
5391523528856
Codex Labs Brand.jpg

Codex Labs je vědecky založená biotechnologická společnost, která se zabývá podporou mikrobiomu a vývojem produktů s klinicky ověřenými, jednoznačnými účinky na pleť. Jejím posláním je spojit etnobotaniku a biologii rostlin s biotechnologickými inovacemi a vytvořit nový standard: rostlinnou biotech beauty.

Zakladatelka Codex Beauty, Dr. Barbara Paldus, se narodila v Kanadě českým rodičům, vyrůstala v Evropě i v Kanadě, hovoří plynně pěti jazyky a má doktorát z americké Stanfordovy univerzity. Jako vědkyně věří v data a biotechnologie. Společnost Codex založila z potřeby poskytovat péči o pleť s vysokou účinností, takovou, která se vymyká mainstreamu a obsahuje složky, jejichž efektivita je podložena vědou. Barb vytvořila řadu, která vrací sílu rostlin do vašich rukou - s výsledky, které to potvrzují.

close

Oblíbené produkty