menu

Codex Labs Antü Skin Barrier Refreshing Gel Cleanser
search
  • Codex Labs Antü Skin Barrier Refreshing Gel Cleanser
  • Antü Skin Barrier Refreshing Gel Cleanser
  • Codex Beauty Lab Antü Refreshing Gel Cleanser
  • Codex Beauty Lab Antü Refreshing Gel Cleanser
  • Codex Beauty Lab Antü Refreshing Gel Cleanser
  • Antü Skin Barrier Refreshing Gel Cleanser

Codex Labs Antü Skin Barrier Refreshing Gel Cleanser

Codex Labs Antü Skin Barier Rozjasňující čisticí gel

Osvěžující čisticí gel, který si vaše pleť jednoduše zamiluje! Sofistikované složení s obsahem extraktů Matico, Maqui a Murtilla pleť perfektně vyčistí bez zbytečného vysušení, podráždění a nepříjemného pocitu stažení. Díky obsahu mydlokoru tupolistého pomáhá zadržovat v pokožce hydrataci a nenarušuji její přirozenou ochrannou bariéru. Codex Beauty Antü Refreshing Gel Cleanser je vhodný pro všechny typy pleti a je ideálním prvním krokem vaší každodenní péče o pleť.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes ke každému nákupu produktů Codex Labs v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - Codex mini balení (5ml) produktu dle výběru.

910 Kč
S DPH
Varianta: 125 ml
  • 910 Kč

Delikátní čisticí gel, který je ideálním pomocníkem při odstraňování přebytečného kožního mazu a nečistot z pleti. Díky svému šetrnému složení pleť dokonale vyčistí, aniž by ji vysušoval nebo poškodil kožní mikrobiom.

  • Šetrný čisticí gel pro každodenní použití
  • Pomáhá redukovat podráždění a zarudnutí pleti
  • Nenarušuje ochrannou kožní bariéru
  • Redukuje kožní maz bez nepříjemného vysušení pokožky
  • Obsahuje patentovaný AntüComplex ™

Vůně: Citrusová a osvěžující.

Typy pleti: Všechny typy pleti.

Produktová řada Antü je založena na účincích domorodých rostlin z jihoamerické Patagonie spolu s bioaktivním komplexem AntuComplex. Cílí na posílení přirozené ochranné bariéry pokožky, potlačení zánětů, zklidnění podráždění a snížení oxidačního stresu plynoucího z působení znečištěného prostředí a UV záření.

Použití

  • Malé množství cleanseru naneste na špičky čistých prstů a malými krouživými pohyby jemně masírujte celý obličej a krk, poté opláchněte vodou.
  • Pro každodenní použití.
  • UPOZORNĚNÍ: Vyhněte se přímému kontaktu s očima. Pokud se objeví známky podráždění, přestaňte používat.
  • Před zařazením nového přípravku do skin care rutiny doporučujeme vždy provést patch-test.

Složení INCI

Aqua (Voda), Glutamáte Sodný, Propandiol, Laktobacillus Ferment, Ethylester Bambuckého Másla, Glycerin, Cetearylalkohol, Kakao Draselný, Laktobacil, Sklerotiová Guma, Kyselina Citronová, Diškrobfosfát, Kokamidopropylbitain, Xanthanová Guma, PCA Sodná Sůl, Extrakt z ovoce Kokosová Nucifera (Kokos), Benzoan Sodný, Olej Z Kůry Citronu (Citrus Limon), Olej Z Kůry Citrusové Aurantifolia (Lime), Sorban Draselný, Fytát Sodný, Cymbopogon Martini Motia (Palmarosa) Bylinný Olej, Benzylalkohol, Tokoferol, Extrakt z listů Buddleja Globosa (Matico), Extrakt Z Listů Aristotelia Chilensis (Maqui), Extrakt z listů Ugni Molinae (Murtilla), Extrakt Z Kůry Quillaja Saponaria, Limonen

Codex Labs
COD008
5694230442614
Codex Labs Brand.jpg

Codex Labs je vědecky založená biotechnologická společnost, která se zabývá podporou mikrobiomu a vývojem produktů s klinicky ověřenými, jednoznačnými účinky na pleť. Jejím posláním je spojit etnobotaniku a biologii rostlin s biotechnologickými inovacemi a vytvořit nový standard: rostlinnou biotech beauty.

Zakladatelka Codex Beauty, Dr. Barbara Paldus, se narodila v Kanadě českým rodičům, vyrůstala v Evropě i v Kanadě, hovoří plynně pěti jazyky a má doktorát z americké Stanfordovy univerzity. Jako vědkyně věří v data a biotechnologie. Společnost Codex založila z potřeby poskytovat péči o pleť s vysokou účinností, takovou, která se vymyká mainstreamu a obsahuje složky, jejichž efektivita je podložena vědou. Barb vytvořila řadu, která vrací sílu rostlin do vašich rukou - s výsledky, které to potvrzují.

close

Oblíbené produkty