menu

Codex Labs Antü Skin Barrier Repair Moisturizer
search
  • Codex Labs Antü Skin Barrier Repair Moisturizer
  • Antü Skin Barrier Repair Moisturizer
  • Antü Skin Barrier Repair Moisturizer
  • Antü Skin Barrier Repair Moisturizer
  • Codex Beauty Labs Antü Brightening Day Moisturizer
  • Codex Beauty Labs Antü Brightening Day Moisturizer
  • Antü Skin Barrier Repair Moisturizer

Codex Labs Antü Skin Barrier Repair Moisturizer

Codex Labs Antü Ochranný denní hydratační krém

Obnovující denní krém all-in-one, který byl vytvořen pro ochranu a rehydrataci pleti. Unikátní propojení aktivních látek jako je Camapu extrakt, máslo ze semen Murumuru či extrakt ze semen Entada phaseoloides v kombinaci s patentovaným AntüComplexem ™, vytváří jedinečný produkt, který pomáhá chránit vaši pleť před nepříznivými vlivy okolního prostředí, hloubkově hydratuje a zmírňuje poškození pleti způsobené UV zářením. Jedinečnou vlastností tohoto denního krému je rovněž zjemnění vzhledu pórů, což bylo potvrzeno rozsáhlou klinickou studií a zklidnění začervenání a podrážděné pleti.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes ke každému nákupu produktů Codex Labs v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - Codex mini balení (5ml) produktu dle výběru.

1 320 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 1 320 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Codex Beauty Antü Brightening Moisturizer je ideální pro každodenní použití a jeho účinné, ale velmi jemné složení, je vhodné pro všechny typy pleti.

Hydratační denní krém, který napomáhá regeneraci pokožky vystavené UV záření, zjemňuje vzhled pórů, obnovuje přirozený jas a obranyschopnost pleti. Obsahuje patentovaný AntüComplex ™, který byl navržen pro obnovu a zklidnění podrážděné pokožky.

  • Obnovuje a hydratuje pleť
  • Zmírňuje poškození způsobené UV zářením
  • Zjemňuje vzhled pórů (klinicky prokázáno)
  • Vhodný pro všechny typy pleti
  • Obsahuje patentovaný AntüComplex ™

Vůně: Citrusová a osvěžující.

Typy pleti: Všechny typy pleti.

Produktová řada Antü je založena na účincích domorodých rostlin z jihoamerické Patagonie spolu s bioaktivním komplexem AntuComplex. Cílí na posílení přirozené ochranné bariéry pokožky, potlačení zánětů, zklidnění podráždění a snížení oxidačního stresu plynoucího z působení znečištěného prostředí a UV záření.

Použití

  • Aplikujte podle potřeby jemným masážním pohybem.
  • Ke každodennímu použití pro všechny typy pleti.
  • UPOZORNĚNÍ: Vyhněte se přímému kontaktu s očima. Pokud se objeví známky podráždění, přestaňte používat.
  • Před zařazením nového přípravku do skin care rutiny doporučujeme vždy provést patch-test.

Složení INCI

Aqua (Water)Shea Butter Ethyl EsterPropanediolLactobacillus FermentGlyceryl Stearate CitrateGlycerinCetearyl AlcoholLactobacillusGlyceryl StearateCarrageenanCocos Nucifera (Coconut) Fruit ExtractEntada Phaseoloides Bark/Seed ExtractSodium BenzoatePhysalis Angulata (Camapu) ExtractCaprylic/Capric TriglycerideXanthan GumPotassium SorbateCitric AcidCitrus Limon (Lemon) Peel OilCitrus Aurantifolia (Lime) Peel OilAstrocaryum Murumuru Seed ButterHydrolyzed Sodium HyaluronateSodium PhytateCymbopogon Martini Motia (Palmarosa) Herb OilBuddleja Globosa (Matico) Leaf ExtractAristotelia Chilensis (Maqui) Leaf ExtractUgni Molinae (Murtilla) Leaf ExtractTocopherolLimonene*Citral*Linalool*

Codex Labs
COD010
5694230442621
Codex Labs Brand.jpg

Codex Labs je vědecky založená biotechnologická společnost, která se zabývá podporou mikrobiomu a vývojem produktů s klinicky ověřenými, jednoznačnými účinky na pleť. Jejím posláním je spojit etnobotaniku a biologii rostlin s biotechnologickými inovacemi a vytvořit nový standard: rostlinnou biotech beauty.

Zakladatelka Codex Beauty, Dr. Barbara Paldus, se narodila v Kanadě českým rodičům, vyrůstala v Evropě i v Kanadě, hovoří plynně pěti jazyky a má doktorát z americké Stanfordovy univerzity. Jako vědkyně věří v data a biotechnologie. Společnost Codex založila z potřeby poskytovat péči o pleť s vysokou účinností, takovou, která se vymyká mainstreamu a obsahuje složky, jejichž efektivita je podložena vědou. Barb vytvořila řadu, která vrací sílu rostlin do vašich rukou - s výsledky, které to potvrzují.

Vaše hodnocení produktu
close

Oblíbené produkty