menu

Codex Labs Antü Skin Barrier Repair Night Cream
search
  • Codex Labs Antü Skin Barrier Repair Night Cream
  • Antü Skin Barrier Repair Night Cream
  • Antü Skin Barrier Repair Night Cream
  • Antü Skin Barrier Repair Night Cream
  • Codex Beauty Lab Antü Brightening Night Cream
  • Codex Beauty Lab Antü Brightening Night Cream
  • Codex Beauty Lab Antü Brightening Night Cream
  • Antü Skin Barrier Repair Night Cream

Codex Labs Antü Skin Barrier Repair Night Cream

Codex Labs Antü Vyživující noční hydratační krém

Vyživující noční krém s bohatou texturou, která vaši pleť pohladí při každém nanesení. Použití vysoce efektivních bioaktivních rostlinných extraktů s patentovaným AntüComplexem™ přináší vaší pleti to nejlepší ze světa panenské přírody a nejnovějších vědeckých poznatků. Mezi jeho hlavní benefity patří hloubková hydratace a zpevnění pleti, zvýšení elasticity, vyrovnání a sjednocení tónu pleti a celkové zjemnění její struktury. Antü Brightening Night Cream je vhodný pro všechny typy pleti včetně pleti podrážděné.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes ke každému nákupu produktů Codex Labs v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - Codex mini balení (5ml) produktu dle výběru.

1 390 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 1 390 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Obnovující noční krém, který vaši pleť během noci hloubkově hydratuje, zjemňuje, sjednocuje a zvyšuje její pružnost. Díky jedinečnému spojení patentovaného AntüComplexu™ s pečlivě vybranými rostlinnými extrakty obnovuje přirozenou ochrannou bariéru pleti a účinně bojuje proti projevům stárnutí.

  • Obnovuje ochrannou kožní bariéru
  • Sjednocuje tón pleti a vyhlazuje její strukturu
  • Hloubkově hydratuje a zvyšuje pružnost pokožky
  • Vhodný pro všechny typy pleti
  • Obsahuje patentovaný AntüComplex ™

Vůně: Citrusová a osvěžující.

Typy pleti: Všechny typy pleti.

Produktová řada Antü je založena na účincích domorodých rostlin z jihoamerické Patagonie spolu s bioaktivním komplexem AntuComplex. Cílí na posílení přirozené ochranné bariéry pokožky, potlačení zánětů, zklidnění podráždění a snížení oxidačního stresu plynoucího z působení znečištěného prostředí a UV záření.

Použití

  • Aplikujte podle potřeby jemným masážním pohybem.
  • Ke každodennímu použití pro všechny typy pleti.
  • UPOZORNĚNÍ: Vyhněte se přímému kontaktu s očima. Pokud se objeví známky podráždění, přestaňte používat.
  • Před zařazením nového přípravku do skin care rutiny doporučujeme vždy provést patch-test.

Složení INCI

Aqua (Voda), Ethylester Bambuckého Másla, extrakt z Květů Butyrospermum Parkii (Bambucké) Máslo, Propandiol, Laktobacillus Ferment, C9-12 Alkan, Cetearylalkohol, Glycerin, extrakt z Květů Bellis Perennis (Sedmikráska), Lactobacillus, Stearoyl Glutamát Sodný, Glyceryl Stearát, Theobroma Grandiflorum (Cupuaçu) Semenné Máslo, kyselina Stearová, kyselina Palmitová, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Gossypium Herbaceum (Bavlna) Seed Oil, Xanthan Gum, Bidens Pilosa (Black Jack) Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Linum Usitatissimum Seed Oil, Sodium Benzoate, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Peel Oil, Potassium Sorbate, Coco-Caprylate/Caprate, Kyselina Citronová, Hydrolyzovaný Hyaluronát Sodný , Fytát Sodný, Olej Z Bylin Cymbopogon Martini Motia (Palmarosa), Extrakt z listů Buddleja Globosa (Matico), Extrakt Z Listů Aristotelia Chilensis (Maqui), Extrakt Z Listů Ugni Molinae (Murtilla), Tokoferol, Fenethylalkohol, Chlorid Sodný, Chlorid Draselný, Fosforečnan Disodný, Fosforečnan Draselný, Limonen, Citral, Linalool

Codex Labs
COD011
5694230442645
Codex Labs Brand.jpg

Codex Labs je vědecky založená biotechnologická společnost, která se zabývá podporou mikrobiomu a vývojem produktů s klinicky ověřenými, jednoznačnými účinky na pleť. Jejím posláním je spojit etnobotaniku a biologii rostlin s biotechnologickými inovacemi a vytvořit nový standard: rostlinnou biotech beauty.

Zakladatelka Codex Beauty, Dr. Barbara Paldus, se narodila v Kanadě českým rodičům, vyrůstala v Evropě i v Kanadě, hovoří plynně pěti jazyky a má doktorát z americké Stanfordovy univerzity. Jako vědkyně věří v data a biotechnologie. Společnost Codex založila z potřeby poskytovat péči o pleť s vysokou účinností, takovou, která se vymyká mainstreamu a obsahuje složky, jejichž efektivita je podložena vědou. Barb vytvořila řadu, která vrací sílu rostlin do vašich rukou - s výsledky, které to potvrzují.

Vaše hodnocení produktu
close

Oblíbené produkty