menu

Codex Labs I Love You Soap Duo
search
  • Codex Labs I Love You Soap Duo
  • I Love You Soap Duo
  • I Love You Soap Duo
  • I Love You Soap Duo
  • I Love You Soap Duo

Codex Labs I Love You Soap Duo

Vyjádřete lásku pohodovým a voňavým způsobem s mýdlovým duem, které nádherně jemně očistí pokožku díky francouzským jílům a postará se o její vyživení bohatým podílem rostlinných olejů.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes ke každému nákupu produktů Codex Labs v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - Codex mini balení (5ml) produktu dle výběru.

540 Kč
S DPH
Varianta: 2 ks
  • 540 Kč

Použití

  • Kdykoliv dle potřeby a chuti.

Složení INCI

Shea Butter, Olive Oil, Castor Oil, French Pink Clays, Lemon Tea Tree, Matico

Codex Labs
COD021
5391523528948
Codex Labs Brand.jpg

Codex Labs je vědecky založená biotechnologická společnost, která se zabývá podporou mikrobiomu a vývojem produktů s klinicky ověřenými, jednoznačnými účinky na pleť. Jejím posláním je spojit etnobotaniku a biologii rostlin s biotechnologickými inovacemi a vytvořit nový standard: rostlinnou biotech beauty.

Zakladatelka Codex Beauty, Dr. Barbara Paldus, se narodila v Kanadě českým rodičům, vyrůstala v Evropě i v Kanadě, hovoří plynně pěti jazyky a má doktorát z americké Stanfordovy univerzity. Jako vědkyně věří v data a biotechnologie. Společnost Codex založila z potřeby poskytovat péči o pleť s vysokou účinností, takovou, která se vymyká mainstreamu a obsahuje složky, jejichž efektivita je podložena vědou. Barb vytvořila řadu, která vrací sílu rostlin do vašich rukou - s výsledky, které to potvrzují.

close

Oblíbené produkty