menu

Codex Labs Softening Sea Salt Soak
search
  • Codex Labs Softening Sea Salt Soak
  • Softening Sea Salt Soak
  • Codex Beauty Softening mořská koupelová sůl

Codex Labs Softening Sea Salt Soak

Codex Labs Softening mořská koupelová sůl

Uvolněte napětí a zbavte se únavy díky uvolňující koupele s epsomskou a mořskou solí obohacenou o hydratační jojobový olej, zklidňující tapioku a vyhlazující kaolinový jíl. Ponořte se do aromatické lázně, která Vám pomůže zrelaxovat, a zamilujte si energizující, pikantní vůni sladkého pomeranče, limetky a palmarosy.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes ke každému nákupu produktů Codex Labs v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - Codex mini balení (5ml) produktu dle výběru.

420 Kč
S DPH
Varianta: 500 g
  • 420 Kč

Použití

  • Na vanu standardní velikosti (150l) použijte 2 šálky (400g) koupelové soli. Nasypte solný roztok do teplé tekoucí vody, aby se rychleji rozpustil.

  • Koupel si dopřávejte asi 10 až 20 minut. Po skončení koupele opláchněte čerstvou vodou sůl, která zůstala na pokožce. Při vystupování z vany buďte opatrní, protože tento výrobek obsahuje oleje, které mohou způsobit, že povrch vany bude kluzký.

  • Tip: Pokud se snažíte udržet hydratovanou pokožku, neměla by být lázeň příliš horká.

Složení INCI

Jojoba, Kaolin Clay, Tapioca, Epsom Salt

Codex Labs
COD022
5391523529075
Codex Labs Brand.jpg

Codex Labs je vědecky založená biotechnologická společnost, která se zabývá podporou mikrobiomu a vývojem produktů s klinicky ověřenými, jednoznačnými účinky na pleť. Jejím posláním je spojit etnobotaniku a biologii rostlin s biotechnologickými inovacemi a vytvořit nový standard: rostlinnou biotech beauty.

Zakladatelka Codex Beauty, Dr. Barbara Paldus, se narodila v Kanadě českým rodičům, vyrůstala v Evropě i v Kanadě, hovoří plynně pěti jazyky a má doktorát z americké Stanfordovy univerzity. Jako vědkyně věří v data a biotechnologie. Společnost Codex založila z potřeby poskytovat péči o pleť s vysokou účinností, takovou, která se vymyká mainstreamu a obsahuje složky, jejichž efektivita je podložena vědou. Barb vytvořila řadu, která vrací sílu rostlin do vašich rukou - s výsledky, které to potvrzují.

close

Oblíbené produkty