menu

Codex Labs Bia Soap Duo
search
  • Codex Labs Bia Soap Duo
  • Bia Soap Duo
  • Codex Labs Bia Soap Duo
  • Codex Labs Bia Soap Duo

Codex Labs Bia Soap Duo

Codex Labs Bia sada dvou mýdel

Zklidňující a osvěžující mýdlové duo obohacené o hydratační bambucké a kakaové máslo. Tato zvýhodněná sada dvou oblíbených mýdel obsahuje Bia mýdlo bez parfemace a Bia harmonizující mýdlo.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes ke každému nákupu produktů Codex Labs v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - Codex mini balení (5ml) produktu dle výběru.

580 Kč
S DPH
Varianta: 2 ks
  • 580 Kč

Bia mýdlo bez parfemace

Uspokojí citlivou pokožku hydratačním bambuckým máslem, bude ji chránit a dodá jí vláčnost aniž by ji podráždilo. Jak název napovídá, mýdlo je bez parfemace.

Bia harmonizující mýdlo

Navozuje pocit klidu a zároveň obnovuje rovnováhu a čistí pomocí sametově jemného francouzského zeleného jílu.

V Codex Beauty Labs jsou hrdí na to, že jako první na světě získali pečeť kvality Microbiome-friendly pro mýdla zpracovávaná za studena, která zajistí, že povrch pokožky zůstane hydratovaný, harmonizovaný a nikdy nebude zbaven životně důležitých mikrobů.

Použití

  • Mýdlo navlhčete mýdlo, namydlete pokožku, omyjte a opláchněte. Nechte mýdlo odkapat a uložte ho do sucha.
  • Pro každodenní použití.
  • UPOZORNĚNÍ: Zabraňte přímému kontaktu s očima, sliznicemi a porušenou pokožkou. Pokud se objeví známky podráždění, přestaňte přípravek používat.

Složení INCI

Bia mýdlo bez parfemace

Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Shea Butterate, Aqua (Water), Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Sodium Castorate, Sodium Sunflowerate, Sodium Cocoa Butterate, Calendula Officinalis (Pot Marigold)

Bia harmonizující mýdlo

Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua (Water), Sodium Shea Butterate, Sodium Castorate, Sodium Sunflowerate, Sodium Cocoa Butterate, Illite, Kaolin, Montmorillonite, Cedrus Atlantica (Cedarwood) Bark Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Litsea Cubeba (May Chang) Fruit Oil, Symphytum Officinale (Comfrey) Leaf Extract, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract, Origanum Majorana (Sweet Marjoram) Leaf Oil, Triticum Aestivum (Wheatgrass) Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Rosemarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Pimenta Racemosa (Bay Leaf) Leaf Oil, Limonene, Citral, Linalool, Eugenol

Codex Labs
COD027
5391523529365
Codex Labs Brand.jpg

Codex Labs je vědecky založená biotechnologická společnost, která se zabývá podporou mikrobiomu a vývojem produktů s klinicky ověřenými, jednoznačnými účinky na pleť. Jejím posláním je spojit etnobotaniku a biologii rostlin s biotechnologickými inovacemi a vytvořit nový standard: rostlinnou biotech beauty.

Zakladatelka Codex Beauty, Dr. Barbara Paldus, se narodila v Kanadě českým rodičům, vyrůstala v Evropě i v Kanadě, hovoří plynně pěti jazyky a má doktorát z americké Stanfordovy univerzity. Jako vědkyně věří v data a biotechnologie. Společnost Codex založila z potřeby poskytovat péči o pleť s vysokou účinností, takovou, která se vymyká mainstreamu a obsahuje složky, jejichž efektivita je podložena vědou. Barb vytvořila řadu, která vrací sílu rostlin do vašich rukou - s výsledky, které to potvrzují.

close

Oblíbené produkty