menu

Codex Labs Shaant Oil Control Cream
search
  • Codex Labs Shaant Oil Control Cream
  • Shaant Oil Control Cream
  • Shaant Oil Control Cream
  • Shaant Oil Control Cream
  • Shaant Oil Control Cream

Codex Labs Shaant Oil Control Cream

Codex Labs Shaant Vyrovnávací pleťový krém pro regulaci kožního mazu

Tento lehký krém zbavuje pleť nežádoucího lesku, redukuje její nedokonalosti, bojuje proti zarudnutí a podporuje obnovu pleti díky bakuchiolu, rostlinnému ekvivalentu retinolu. Obnovuje rovnováhu mastné pleti, zlepšuje její strukturu a snižuje výskyt zarudnutí a erytému (povrchové zčervenání). Obsahuje revoluční patentovanou složku ShaantComplex®, která reguluje tvorbu kožního mazu, pomáhá redukovat drobné zánety (pupínky a puchýřky jsou zanícené folikuly), udržuje rovnováhu pleti a napomáhá jí k pocitu komfortu.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes ke každému nákupu produktů Codex Labs v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - Codex mini balení (5ml) produktu dle výběru.

995 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 995 Kč

Vyrovnávací krém dále obsahuje 1% bakuchiol, který zlepšuje strukturu a tón pleti, a extrakt black-jacku, který zklidňuje, kontroluje produkci séba a posiluje kožní bariéru. Ve složení najdete také ashwagandhu, která redukuje tvorbu mazu, zklidňuje, chrání před stresovými vlivy prostředí a redukuje pigmentové skvrny.

Krém je nekomedogenní a neaknegenní.

Klinická data:

27 mužů a žen ve věku 18-30 let s mastnou pletí (množství kožního mazu ≥ 120 μg/cm² před smytím), akné, zarudnutím a silně viditelnými póry, aplikované dvakrát denně po dobu 28 dní (Eurofins, Francie, 2022).

  • 83% TESTOVANÝCH SUBJEKTŮ NAMĚŘILO 55% SNÍŽENÍ PLOCHY SKVAMŮ A 52% SNÍŽENÍ DESKVAMACE ZA 4 TÝDNY.
  • 67% TESTOVANÝCH OSOB ZAZNAMENALO 11% SNÍŽENÍ VIDITELNOSTI PÓRŮ ZA 4 TÝDNY.
  • 64% TESTOVANÝCH OSOB ZAZNAMENALO ZA 4 TÝDNY 13% SNÍŽENÍ MNOŽSTVÍ KOŽNÍHO MAZU.

Použití

  • Dvakrát denně naneste malé množství na vyčištěný obličej.
  • UPOZORNĚNÍ: Vyhněte se přímému kontaktu s očima. Pokud se objeví známky podráždění, přestaňte produkt používat.

Složení INCI

Water (Aqua), Lactobacillus Ferment, Propanediol, Sodium Stearoyl Lactylate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Undecane, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Lactobacillus, Tridecane, Bakuchiol, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Bidens Pilosa Extract, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Bisabolol, Fucus Spiralis (Spiral Wrack) Extract, Tetraselmis Chui Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Withania Somnifera Root Extract, Xanthan Gum, Sclerotium Gum, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Ocimum Sanctum Leaf Oil, Octyldodecanol, Pogostemon Cablin (Patchouli) Leaf Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Sodium Phytate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tocopherol, Eugenol*

Codex Labs
COD042
5694230442706
Codex Labs Brand.jpg

Codex Labs je vědecky založená biotechnologická společnost, která se zabývá podporou mikrobiomu a vývojem produktů s klinicky ověřenými, jednoznačnými účinky na pleť. Jejím posláním je spojit etnobotaniku a biologii rostlin s biotechnologickými inovacemi a vytvořit nový standard: rostlinnou biotech beauty.

Zakladatelka Codex Beauty, Dr. Barbara Paldus, se narodila v Kanadě českým rodičům, vyrůstala v Evropě i v Kanadě, hovoří plynně pěti jazyky a má doktorát z americké Stanfordovy univerzity. Jako vědkyně věří v data a biotechnologie. Společnost Codex založila z potřeby poskytovat péči o pleť s vysokou účinností, takovou, která se vymyká mainstreamu a obsahuje složky, jejichž efektivita je podložena vědou. Barb vytvořila řadu, která vrací sílu rostlin do vašich rukou - s výsledky, které to potvrzují.

close

Oblíbené produkty