menu

Codex Labs Shaant Balancing Cleanser
search
  • Codex Labs Shaant Balancing Cleanser
  • Shaant Balancing Cleanser
  • Shaant Balancing Cleanser
  • Shaant Balancing Cleanser
  • Shaant Balancing Cleanser

Codex Labs Shaant Balancing Cleanser

Codex Labs Shaant Vyrovnávací čisticí pěna

Pěnový čisticí krém na bázi micelární vody bez obsahu oleje odstraňuje nečistoty, zjemňuje vzhled pórů a zklidňuje podrážděnou pleť, aniž by ji zbavoval vlhkosti. Nenarušuje ochrannou bariéru pokožky, ale účinně zmenšuje póry, snižuje mastnost pleti a zklidňuje zarudnutí a erytém (povrchové začervenání pokožky). Obsahuje revoluční patentovanou složku ShaantComplex®, která reguluje tvorbu kožního mazu, pomáhá redukovat drobné zánety (pupínky a puchýřky jsou zanícené folikuly), udržuje rovnováhu pleti a napomáhá jí k pocitu komfortu.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes ke každému nákupu produktů Codex Labs v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - Codex mini balení (5ml) produktu dle výběru.

760 Kč
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 760 Kč

Receptura je dále doplněna o glykolipidy, přírodní čisticí složku na bázi cukru bez obsahu oleje, která pomáhá udržovat stabilitu membrán kožních buněk. Ve složení najdete také extrakt tulsi (bazalky indické), který hloubkově čistí, zklidňuje a dočasně zmírňuje zarudnutí.

Produkt je nekomedogenní a neaknegenní.

Klinická data:

28 mužů a žen ve věku 19-40 let s mastnou pletí (množství kožního mazu ≥ 120 μg/cm² před vyplavením), akné, zarudnutím a silně viditelnými póry, čištění dvakrát denně po dobu 28 dní (Eurofins, Francie, 2022).

  • 78% TESTOVANÝCH OSOB ZAZNAMENALO ZA 4 TÝDNY 30% SNÍŽENÍ MÍRY TVORBY KOŽNÍHO MAZU.
  • 71% TESTOVANÝCH OSOB ZAZNAMENALO 6% SNÍŽENÍ ZARUDNUTÍ A ERYTÉMU ZA 4 TÝDNY.
  • 68% TESTOVANÝCH OSOB ZAZNAMENALO 10% SNÍŽENÍ VIDITELNOSTI PÓRŮ A 9% SNÍŽENÍ OBVODU PÓRŮ ZA 4 TÝDNY.

Použití

  • Používejte dvakrát denně jako čisticí a odličovací přípravek.
  • Navlhčete obličej, naneste čisticí pěnu na konečky prstů a vmasírujte ji do obličeje a krku. Poté dobře opláchněte.
  • UPOZORNĚNÍ: Vyhněte se přímému kontaktu s očima. Pokud se objeví známky podráždění, přestaňte produkt používat.

Složení INCI

Water (Aqua), Glycerin, Lactobacillus Ferment, Propanediol, Coco-Glucoside, Lactobacillus, Heptyl Glucoside, Coco-Betaine, Glycolipids, Fucus Spiralis (Spiral Wrack) Extract, Tetraselmis Chui Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Ocimum Sanctum Leaf Oil, Octyldodecanol, Pogostemon Cablin (Patchouli) Leaf Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Xanthan Gum, Heptanol

Codex Labs
COD043
5694230442683
Codex Labs Brand.jpg

Codex Labs je vědecky založená biotechnologická společnost, která se zabývá podporou mikrobiomu a vývojem produktů s klinicky ověřenými, jednoznačnými účinky na pleť. Jejím posláním je spojit etnobotaniku a biologii rostlin s biotechnologickými inovacemi a vytvořit nový standard: rostlinnou biotech beauty.

Zakladatelka Codex Beauty, Dr. Barbara Paldus, se narodila v Kanadě českým rodičům, vyrůstala v Evropě i v Kanadě, hovoří plynně pěti jazyky a má doktorát z americké Stanfordovy univerzity. Jako vědkyně věří v data a biotechnologie. Společnost Codex založila z potřeby poskytovat péči o pleť s vysokou účinností, takovou, která se vymyká mainstreamu a obsahuje složky, jejichž efektivita je podložena vědou. Barb vytvořila řadu, která vrací sílu rostlin do vašich rukou - s výsledky, které to potvrzují.

close

Oblíbené produkty