menu

Codex Labs Shaant Balancing Skin Clarity Set
search
  • Codex Labs Shaant Balancing Skin Clarity Set
  • Codex Labs Shaant Balancing Skin Clarity Set
  • Codex Labs Shaant Balancing Skin Clarity Set
  • Codex Labs Shaant Balancing Skin Clarity Set

Codex Labs Shaant Balancing Skin Clarity Set

Shaant Skin Clarity Set

Odstraňte nečistoty, eliminujte přebytečnou mastnotu, zjemněte rozšířené póry a zklidněte zarudnutí pleti pomocí tohoto dua produktů z kolekce Shaant. Pěnový cleanser čistí velmi jemně a napomáhá zklidnění pleti, krém proti mastnotě harmonizuje funkci pokožky a reguluje tvorbu kožního séba v průběhu dne. Ideální dvojka pro mastnou pleť trpící na akné.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes ke každému nákupu produktů Codex Labs v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - Codex mini balení (5ml) produktu dle výběru.

780 Kč
S DPH
Varianta: 2 ks
  • 780 Kč

Sada obsahuje:

Shaant Balancing Foaming Cleanser 50ml

Čistící pěna na bázi micelární vody bez obsahu oleje, která odstraňuje nečistoty, zjemňuje póry a zklidňuje podrážděnou pokožku, aniž by ji vysušovala.

Shaant Balancing Oil Control Cream 15ml

Lehký krém, který zmatňuje nežádoucí lesk, vyhlazuje nerovnosti pleti, bojuje proti zarudnutí a napomáhá obměně pleti pro její lepší zdraví.

Klíčové ingredience:

Tulsi - Pačuli - Glykolipidy - Bakuchiol - Ashwagandha - Black Jack

Codex Labs
COD045
5391523528832
Codex Labs Brand.jpg

Codex Labs je vědecky založená biotechnologická společnost, která se zabývá podporou mikrobiomu a vývojem produktů s klinicky ověřenými, jednoznačnými účinky na pleť. Jejím posláním je spojit etnobotaniku a biologii rostlin s biotechnologickými inovacemi a vytvořit nový standard: rostlinnou biotech beauty.

Zakladatelka Codex Beauty, Dr. Barbara Paldus, se narodila v Kanadě českým rodičům, vyrůstala v Evropě i v Kanadě, hovoří plynně pěti jazyky a má doktorát z americké Stanfordovy univerzity. Jako vědkyně věří v data a biotechnologie. Společnost Codex založila z potřeby poskytovat péči o pleť s vysokou účinností, takovou, která se vymyká mainstreamu a obsahuje složky, jejichž efektivita je podložena vědou. Barb vytvořila řadu, která vrací sílu rostlin do vašich rukou - s výsledky, které to potvrzují.

Vaše hodnocení produktu
close

Oblíbené produkty