menu

Color Erbe Biologici Kapilární maska na vlasy
search
  • Color Erbe Biologici Kapilární maska na vlasy

Color Erbe BIOLOGICI Kapilární maska na vlasy

Kapilární maska je určena pro nepoddajné a dehydratované vlasy. Po použití okamžitě vlasy uhlazuje a narovnává vlny a tím pomáhá udržet vlnité a svéhlavé vlasy pod kontrolou.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

299 Kč
S DPH
Varianta: 150 ml
  • 299 Kč

Kapilární maska navrací vlasům jejich přirozenou pružnost a lesk a velmi efektivně ošetřuje roztřepené konečky. Obsahuje bambucké máslo, arganový olej, bio med a bio extrakt z citrusů. Maska nemastí.

Řada šamponů a přípravků pro péči o vlasy TRICOLOGICA vychází ze systému STABIL vyvinutého značkou Color Erbe. Jedná se o kombinaci multifunkčních kosmetických ingrediencí, ve které se spojují změkčující a vonné vlastnosti se širokospektrálním antimikrobiálním účinkem. Žádný přípravek této řady neobsahuje SLS-SLES, formaldehyd, toluen, parafín, petroláty, konzervanty, alergeny, parabeny.

Použití

  • Maska má více využití, jako klasická maska případně vlasový kondicionér nebo regenerační zábal. Ideální pro vlasy barvené barvami COLOR ERBE.

Složení INCI

Aqua (Water), Cetearyl alcohol, Glycerin, Behentrimonium chloride, Dicetyldimonium chloride, Parfum [Fragrance], Phenethyl alcohol, Propylene glycol, Bis-Cetearyl amodimethicone, Caprylyl glycol, Amodimethicone, Argania spinosa kernel oil, Butyrospermum parkii (Shea) oil, Citrus medica limonum (Lemon) fruit extract, Disodium EDTA, Ceteareth-25, Ceteareth-7, Cetrimonium chloride, Trideceth-10, Cocotrimonium methasulfate, Mel extract, Citric acid, Hydroxypropyl guar, Polyquatemium-68, PPG-15 stearyl ether, Dimethicone, Panthenol

Color Erbe
NRB064
8018110001376
close

Oblíbené produkty