menu

Dafna's Skincare Nutrition Bioaktivní hloubková terapie
search
  • Dafna's Skincare Nutrition Bioaktivní hloubková terapie
  • Nutrition Bioaktivní hloubková terapie
  • Nutrition Bioaktivní hloubková terapie
  • Dafna's Skincare Nutrition Bioaktivní hloubková terapiee

Dafna's Skincare Nutrition Bioaktivní hloubková terapie

Dafna's Skincare Nutrition

Regenerační a uvolňující noční krém pro viditelně hladší a omlazenou pleť. Špičková biotechnologie z něj dělá vysoce účinný vyživující a hydratační prostředek s jedinečnou schopností zpomalovat a eliminovat vliv procesů stárnutí pokožky. Vynikající je také jeho aromaterapeutický efekt.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

2 390 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 2 390 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Nutrition krém v sobě skrývá celkem 21 aktivních přírodních složek nejvyšší kvality. Patří k nim mimo jiné extrakty ženšenu a zeleného čaje plné antioxidantů, propolis s probiotickými účinky (který krém zabarvuje do žlutava), reishi a esenciální olej palisandru. Výsledkem jeho působení je vyhlazení vrásek a drobných linek a krásně kyprá a hebká pleť.

Vysoce hodnocený je i aromaterapeutický účinek krému, který napomáhá celkovému zklidnění a uvolnění.

Krém je určen zejména pro normální, suchou a zralou pleť. 

Použití

  • Aplikujte pomocí prstů na očištěnou pleť.

Složení INCI

Ingredients: Aqua**, Rosa Damascena Flower Water**, Glycerin*****, Rosa Canina Fruit Oil**, Cetyl Alcohol*****, Butyrospermum Parkii Butter*, Cetearyl Alcohol*****, Glyceryl Stearate*****, Olea Europaea Fruit Oil*, Cera de Camellia, Propanediol*****, Argania Spinosa Kernel Oil*, Macadamia Ternifolia Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil**, Centella Asiatica Leaf Extract**, Echinacea Angustifolia Extract** , Hedera Helix Leaf Extract**, Panax Ginseng Root Extract**, Cichorium Intybus Root Oligosaccharides**, Casaelpinia Spinosa Gum*****, Camellia Sinensis Leaf Extract**, Ganoderma Lucidum Extract**, Lecithin*****, Kaolin**, Silica**, Maltodextrin*****, Caprylhydroxamic Acid*****, Gluconolactone*****, Sorbitol*****, Tocopherol**, Vanilla Planifolia Fruit Extract*, Aniba Rosaeodora Amazonica Wood Oil*, Rosa Damascena Flower Extract**, Linalool****, Geraniol****, Limonene****, Benzyl Benzoate****

* 100% esenciální olej

** 100% čistá rostlinná složka

*** složka přírodního esenciálního oleje

**** certifikovaná složka na přírodním základu

Dafna's Skincare
DFN001
close

Oblíbené produkty