menu

Dafna's Skincare Revival Bioaktivní ženšenová maska s aktivním uhlím
search
  • Dafna's Skincare Revival Bioaktivní ženšenová maska s aktivním uhlím
  • Revival Bioaktivní ženšenová maska s aktivním uhlím
  • Revival Bioaktivní ženšenová maska s aktivním uhlím
  • Dafna's Skincare Revival Bioaktivní ženšenová maska s aktivním uhlím

Dafna's Skincare Revival Bioaktivní ženšenová maska s aktivním uhlím

Dafna's Skincare Revival

Špičková regenerační pleťová maska s nejpokročilejší biotechnologií pro důkladnou proměnu pleti. Opravdu viditelně jí vrátí vitalitu, rozjasní, hloubkově hydratuje a dodá překvapivou hebkost. Ne náhodou získala maska ocenění Beauty Shortlist za nejlepší produkt roku 2019. Maska využívá potenciálu několika vynikajících kosmetických složek - aktivního uhlí, kyseliny hyaluronové, extraktu ženšenu a reishi. Unikátní je zejména využitím kapsulovaného aktivního uhlí produkovaného z kokosu, na tomto poli je Dafna's průkopníkem a předním inovátorem. Aktivní uhlí má bezkonkurenční schopnost detoxikovat pokožku a doslova z ní vytáhnout nežádoucí látky a nečistoty. Skvěle proto působí proti akné, čistí a zmenšuje póry a snižuje negativní vliv volných radikálů.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

2 190 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 2 190 Kč

Ženšen a reishi jsou vynikajícími prvky pro hloubkovou regeneraci a revitalizaci pokožky. Pleť bude při pravidelné aplikaci masky skutečně jako nová. 

Maska je vhodná pro všechny druhy pleti. Při užití je však třeba dbát pokynů vztahujících se k jednotlivým typům pleti.

Použití

  • Používejte ráno nebo večer.
  • Aplikace probíhá ve dvou krocích, jež je nutné dodržet.
  • Krok 1 (hydratace a výživa): Naneste masku na očištěnou a suchou pleť, vyhněte se oblasti očí. Nevmasírovávejte do pleti, maska by měla zůstat bílo-krémová s černými zrnky jako v dóze. Nechte působit 4-7 minut na smíšené pleti a 10 minut na suché pleti.
  • Krok 2 (hloubkové čištění): Navlhčete pleť několika kapkami vody. Asi minutu masku masírujte, dokud se černá zrnka aktivního uhlí nerozpustí a maska nedostane šedou barvu. Na smíšené pleti nechte působit 3-5 minut, v případě suché pleti ihned opláchněte. Pokud se zrnka uhlí nebudou rozpouštět, přidejte dalších několik kapek vody.

Složení INCI

Aqua**, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin*****, Cetyl Alcohol*****, Butyrospermum Parkii Butter**, Glyceryl Stearate*****, Cetearyl Alcohol*****, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein*****, Mannitol*****, Kaolin**, Sodium Hyaluronate*****, Panax Ginseng Root Extract**, Ginkgo Biloba Leaf Extract** , Pelargonium Graveolens Flower Oil**, Rosa Damascena Flower Water*, Rosa Canina Fruit Oil**, Ganoderma Lucidum Fruiting Body Extract**, Camellia Sinensis Leaf Extract**, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil***, Charcoal Powder**, Glycine Soja Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride*****, Glyceryl Caprylate*, Propanediol*, Cellulose*****, Beta-Sitosterol*, Potassium Sorbate*****, Ethyl Lauroyl Arginate HCL*, Squalane*, Tocopherol*, CI 77499**, Linalool****, Geraniol****, Citronellol****, Limonene****

* 100% esenciální olej

** 100% čistá rostlinná složka

*** složka přírodního esenciálního oleje

**** certifikovaná složka na přírodním základu

Dafna's Skincare
DFN009
close

Oblíbené produkty