menu

Dafna's Skincare Serum Anti-age Bioaktivní sérum s kyselinou hyaluronovou a šípkem
search
  • Dafna's Skincare Serum Anti-age Bioaktivní sérum s kyselinou hyaluronovou a šípkem
  • Dafna's Skincare Serum Anti-age Bioaktivní sérum s kyselinou hyaluronovou a šípkem

Dafna's Skincare Serum Anti-age Bioaktivní sérum s kyselinou hyaluronovou a šípkem

Dafna's Skincare Anti-aging Serum

Anti-aging Serum je tvořeno nejlepšími přírodními účinnými látkami a pokročilou biotechnologií. Toto exkluzivní sérum nabízí jedno z nejmodernějších řešení proti stárnutí pokožky. Komplex obsahuje 11 aktivních látek, jako je šípkový a olivový olej, které výrazně vyživují a zjemňují pokožku. Oligosacharidy z kořene čekanky, které zvyšují tvorbu a syntézu kolagenu, což vede k okamžitému účinku zpevnění pokožky, stejně jako kyselinua hyaluronová, která pomáhá udržovat vysokou hladinu hydratace. S naším sérem uvidíte a pocítíte, jak se změní textury pokožky, jemné linie se vyhlazují a vaše pokožka je pevnější a zářivější.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

2 050 Kč
S DPH
Varianta: 20 ml
  • 2 050 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Opravdu exkluzivní anti-age prostředek s patentovaným aktivním komplexem Tens’Up™, extraktem z čekankového kořene, bio šípkovou růží a kyselinou hyaluronovou. Bioaktivní složky stimulují produkci kolagenu nezbytného pro zdravou, pružnou a kyprou pleť. Kyselina hyaluronová zajišťuje optimální hydrataci a jemnost pleti. Pokročilá kosmetická technologie vynesla Anti-aging & Glow séru ocenění "Best Day Serum by Make Up artists 2018".

Sérum je vhodné pro všechny druhy pleti.

Použití

  • Lze užívat ráno i večer.
  • Aplikujte pomocí prstů lehkými ale jistými pohyby.
  • Na celý obličej postačí jen několik kapek séra.
  • Počkejte několik minut než nanesete pečující krém nebo make-up.
  • Vyhněte se oblasti očí.

Složení INCI

Aqua**, Sodium Hyaluronate***, Rosa Canina Fruit Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Hydrolyzed Soy Protein**, Cichorium Intybus Root Oligosaccharides**, Capric Triglyceride***, Propanediol*, Xanthan Gum***, Casaelpinia Spinosa Gum***, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Glyceryl Caprylate*, Glycerin (vegetal)*, Sodium Benzoate***, Caprylhydroxamic Acid***, Ethyl Lauroyl Arginate HCl*, Gluconolactone***, Tocopherol*

* 100% esenciální olej

** 100% čistá rostlinná složka

*** složka přírodního esenciálního oleje

**** certifikovaná složka na přírodním základu

Dafna's Skincare
DFN004
Vaše hodnocení produktu
close

Oblíbené produkty