menu

Dafna's Skincare Detoxify Rozjasňující, regenerační a čisticí peeling & maska
search
  • Dafna's Skincare Detoxify Rozjasňující, regenerační a čisticí peeling & maska
  • Detoxify Rozjasňující, regenerační a čisticí peeling & maska
  • Detoxify Rozjasňující, regenerační a čisticí peeling & maska
  • Detoxify Rozjasňující, regenerační a čisticí peeling & maska
  • Dafna's Skincare Detoxify Rozjasňující, regenerační a čisticí peeling & maska

Dafna's Skincare Detoxify Rozjasňující, regenerační a čisticí peeling & maska

Dafna's Skincare Detoxify

Luxusní peeling s balzámovou texturou pro revitalizující exfoliaci pleti a její ochranu proti škodlivým látkám v ovzduší. Důkladně odstraňuje odumřelé buňky a pleť rozjasní a propůjčí jí sametovou hebkost. Účinně bojuje proti zašedlým flekům, černým tečkám a drobným vráskám. Jakmile se Detoxify přeměnění při omytí vodou na mléko, zanechává pokožku svěží a jemnou. Po jeho použití bude vaše pleť bude viditelně projasněná.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 590 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 1 590 Kč

Detoxikační peeling přináší výbornou ochranu proti dopadům znečištěného ovzduší na pleť. Chrání ji před volnými radikály a všemy důsledky jejich působení. Pomůže uvolnit a zmenšit póry a rozjasnit a sjednotit tón pleti, a to vše velmi šetrně bez jejího podráždění.

Peeling Detoxify je vhodný pro všechny typy pleti. Není fotosenzitivní.

Použití

  • Používejte 1-2 krát týdně ráno nebo večer.
  • Naneste v dostatečném množství na omytou pleť. Nechte působit cca 10 minut, aby maska absorbovala všechny nečistoty. Pleť se během toho může trochu zahřát, jedná se o běžný jev, který rychle odezní.
  • Přidejte nekolik kapek vody a jemně pleť exfoliujte masážními pohyby. Netlačte na ni.
  • Opláchněte obličej vodou.
  • Tip: Skvělý produkt na začátek léta. Poskytuje skvělý vzhled pěstěné pokožky. Při použití masírujte velmi jemně, naše účinné složky (bambusový a avokádový prášek) vyčistí pleť jemně, ale efektivně. Chcete-li získat pocit dokonalého znovuzrození vaší pokožky, použijte nakonec rituálu Active Mist. Pokud máte suchou pokožku, použijte nakonec "Serenity olej."

Složení INCI

VITIS VINIFERA SEED OIL**, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, GLYCERIN VEGETAL**, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM POWDER**, CARBON**, PERSEA GRATISSIMA FRUIT POWDER**, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL**, TOCOPHEROL*, BETA-SITOSTEROL*, SUCROSE PALMITATE, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL***, CYMBOPOGON FLEXUOSUS OIL***, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL*, GERANIOL****, CITRAL****, LINALOOL****, LIMONENE****

* 100% esenciální olej

** 100% čistá rostlinná složka

*** složka přírodního esenciálního oleje

**** certifikovaná složka na přírodním základu

Dafna's Skincare
DFN012
8437015238326
close

Oblíbené produkty