menu

Dafna's Skincare Unify Bioaktivní sérum proti pigmentaci
search
  • Dafna's Skincare Unify Bioaktivní sérum proti pigmentaci
  • Unify Bioaktivní sérum proti pigmentaci
  • Unify Bioaktivní sérum proti pigmentaci
  • Dafna's Skincare Unify Bioaktivní sérum proti pigmentaci

Dafna's Skincare Unify Bioaktivní sérum proti pigmentaci

Dafna's Skincare Unify

vysoce koncentrované sérum, které je odborníkem v boji proti pigmentaci. Při pravidelném používání jsou výsledky vidět již za několik týdnů. Pleť je sjednocená bez nežádoucích pigmentových skvrn, zároveň je projasněná a vypadá tak neskutečně dobře. Za tyto unikátní výsledky vděčíme pečlivě vybranému složení, jako je extrakt z kořene zázvoru, vitamínu C a B. Díky velkému obsahu antixidantů pomáhá předcházet vzniku nových skvrn. Zároveň snižuje produkci melaninu v pleti a omezuje tím výskyt nových skvrn na pokožce. Pleť vypadá zdravě a je krásně sjednocená. Co zajisté také oceníte je, že snižuje účinky volných radikálů a výskytu vrásek. A ke všem benefitům ještě nesmíme zapomenout na hydrataci a zklidnění pleti.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 790 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 1 790 Kč

Sérum obsahuje extrakt ze zázvorového kořene, vitamín C a B3, medvědici lékařskou a patentovanou složku Melacare oil™. Tato kombinace účinných látek snižuje produkci melaninu a současně brání díky antioxidačním vlastnostem tvorbě nových pigmentových skvrn. Dále pleť hydratuje, zklidňuje a působí proti drobným zánětům. Celkově tak bude pokožka zdravá a krásně zářivá.

Sérum je vhodné pro všechny druhy pleti. Pro jeho plný efekt je třeba denně užívat sluneční ochranu.

Použití

  • Používejte ráno a večer, dobře vmasírujte do pleti.
  • Následně aplikujte hydratační krém.
  • Pro plný efekt je nutno důsledně používat také opalovací krém.

Složení INCI

Water, Zinger officinale root, Propandediol*, Camellia Japonica seed oil, Arbutin (bearberry plant), Oxalis Triangularis oil, & Eremanthus erythropapus branch oil, & Camellia sinensis leaf extract, (MelaCareTM), Sodium Laurol glutamate, Sodium Hyaluronate*, ascorbyl glucoside* (stable vitamin C), Oryza sativa starch, Calendula Officinalis flower extract*, Citrus aurantium dulcis oil, Glycine soja oil , Niacinamide (vitamin B3), Glyceryl Stearate, Ceteryl alcohol, Betaine (sugar beet humectante), Pelargonium graveolens flower oil, Vegetable glycerine*, Xanthan gum, Tocopherol (vitamin E), Bisabolol , Squalene, Potassium sorbate, Glyceryl Caprylate*, Sodium Benzoate, Silica, Ethyl lauroyl, Pntylene Glycl, Linalol, Geraniol, Citronellol, Limonen, Maltodextrin (sugar)

* 100% esenciální olej

** 100% čistá rostlinná složka

*** složka přírodního esenciálního oleje

**** certifikovaná složka na přírodním základu

Dafna's Skincare
DFN013
close

Oblíbené produkty