menu

Dafna's Skincare Active Mist Bioaktivní mlha s kamélií
search
  • Dafna's Skincare Active Mist Bioaktivní mlha s kamélií
  • Dafna's Skincare Active Mist Bioaktivní mlha s kamélií
  • Active Mist Bioaktivní mlha s kamélií
  • Active Mist Bioaktivní mlha s kamélií

Dafna's Skincare Active Mist Bioaktivní mlha s kamélií

Dafna's Skincare Active Mist

Osvěžující a rozjasňující pleťová voda s tonizujícím účinkem. Spojuje sílu rostlinných výtažků a olejů pro hydrataci pleti, potlačení jejího stárnutí vlivem slunečního záření a obnovu optimálního tónu. Krásnou vůní potěší a osvěží smysly. Jedinečné řešení rostlinných výtažků kombinované s biotechnologií MelaCare ™(suchý olej) pro aktivní obnovu přirozeného tónu pleti, zvýšení hydratace, záře a svěžesti.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 290 Kč
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 1 290 Kč

Využívá inovativní patentovanou složku MelaCare™ pocházející ze tří léčivých bylin (Camellia japonica, Oxalis triangularis a Eremanthus erythropappus). Tato bioaktivní ingredience snižuje tvorbu melaninu v pokožce a tím při pravidelném používání přispívá k zachování rovnoměrného tónu pleti. Současně ji pozitivně ovlivňuje svým protizánětlivým a antioxidačním působením.

Mlha je vhodná i pro citlivou pleť, není fotosensitivní, a proto je možné ji aplikovat kdykoliv během dne i při ostrém slunci. Je tak vždy připravená přinést pleti potřebné osvěžení. Přírodní aroma z esenciálních olejů (zejména sladkého pomeranče) napomáhá zklidnění a odbourává stres a úzkost.

Použití

  • Aplikujte ráno, večer nebo kdykoliv během dne dle potřeby.
  • Pro osvěžení pleti naneste pomocí rozprašovače na čistou pleť (se zavřenýma očima). Zhluboka dýchejte pro plné vychutnání čistě přírodního aroma.
  • Při použití jako tonikum aplikujte pomocí kosmetického tamponu a vmasírujte do pokožky.

Složení INCI

Aqua**, Camellia Japonica Seed Oil**, Calendula Officinalis Flower Extract*, Eremanthus Erythropappus Branch/Leaf Oil**, Centella Asiatica Extract**, Mimosa Tenuiflora Bark Extract**, Pelargonium Graveolens Flower Oil***, Ficus Carica Fruit Juic**, Propanediol****, Glycerin*****, Caprylhydroxamic Acid*****, Oxalis Triangularis Oil**, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil***, Silica, Maltodextrin*****, Disodium Cocoamphodiacetate*****, Potasium Sorbate*****, Limonene****, Linalool****, Geraniol****, Citronellol****

* 100% esenciální olej

** 100% čistá rostlinná složka

*** složka přírodního esenciálního oleje

**** certifikovaná složka na přírodním základu

Dafna's Skincare
DFN011
close

Oblíbené produkty