menu

Eco by Sonya Samoopalovací voda - Face Tan Water
search
  • Eco by Sonya Samoopalovací voda - Face Tan Water
  • Eco by Sonya Samoopalovací voda - Face Tan Water

Eco by Sonya Samoopalovací voda - Face Tan Water

Velmi přirozené postupné opálení, které je výraznější s každou další aplikací. Tato inovativní formule změní váš pohled na samoopalovací možnosti pro obličej a krk. Přírodní samoopalovací vodu ocení zvláště lidé s mastnou a aknózní pletí. Velmi lehká průhledná voda, která se nanáší prsty či vatovým tamponem, rychle zasychá a nezanechává žádné stopy.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

990 Kč
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 990 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme
  • Baleno v tmavém skle
  • 100% přírodní produkt s certifikací
  • Dodá pleti přirozený look "políbení sluncem"
  • Vyrobeno speciálně pro mastnou a aknózní pleť
  • Samoopalovací voda face Tan Water neucpává póry!
  • Jedná se o postupné opálení. Doporučujeme aplikovat 2-3 krát týdně. Vyrovnává a rozjasňuje tón pleti
  • Pro dosažení nejlepších výsledků nechte působit 8 hodin
  • Není třeba používat pleťový krém. Voda má úžasné hydratační a proti stárnoucí vlastnosti
  • Bez konzervačních látek, syntetického barviva, vonných látek, oxidu zinečnatého, parabenů a PEG
  • Opálení se vytrácí postupně a rovnoměrně

Samoopalovací voda obsahuje kyselinu hyaluronovou, to je látka přirozeně obsažená v těle. Její nejdůležitější vlastností je schopnost vázat vodu a to až 1000x více než je její vlastní váha – v tomto se jí žádná jiná přírodní látka nevyrovná. V kůži tak vyplní „prázdná místa“, naváže na ně vodu a vypne pleť – v podstatě obnoví vlákna, která udržují tkáň mladou a její molekuly fungují jako taková přírodní houba. Umí snižovat produkci mazu mastnější pleti a napomáhá i tvorbě nového kolagenu uvnitř vrstev pokožky. Má také mimořádně hojivý účinek a podporuje pružnost a poddajnost pokožky. Proto dokáže hydratovat a zjemňovat pleť zevnitř. Protože má kyselina i silné antioxidační účinky, které chrání před volnými radikály, účinně pleť regeneruje a projasňuje.

Olej růžové geránium se nejčastěji používá v péči o mastnou nebo mdlou pleť, jelikož dokáže podpořit oběhový i lymfatický systém a tím zajistí pleti lepší výživu a rychlejší odvod odpadních látek. Dokáže vytvořit rovnováhu mezi mastnou a suchou pokožku tím, že vyrovná produkci mazu. Tato rovnováha přispívá k podpoře a zlepšení elasticity kůže. Je známá také jejími léčebnými schopnosti, díky kterým může uklidnit podrážděnou pokožku, akné a ekzémy.

Olej z kůry pomeranče se pyšní se svoji vysokou koncentraci vitamínů, minerálů a živin, které kůži nesmírně prospívají. Pomerančová kůra může být použita k léčbě různých typů kožních onemocnění včetně akné, mastná pleti, černých teček, skvrn a nerovnoměrnosti tónu pleti.

Použití

  • Aplikujte na čistou suchou pleť a nechte důkladně vstřebat než se začnete oblékat.
  • Po použití si omyjte ruce.

Složení INCI

Aloe Barbadensis (Organic Aloe Vera) Leaf Juice*, Dihydroxyacetone (Sugar Derived)**, Glycerin (Organic Vegetable Derived)*, Caprylyl/Capryl Glucoside (Sugar Derived)**, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate**, Sodium Hyaluronate (Natural Vegan)**, Pelargoniun Graveolens (Organic Rose Geranium) Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Organic Orange) Peel Oil*, Glyceryl Caprylate (Vegetable Derived)**, Sodium Cocoyl Glutamate (Vegetable Derived)**, Dehydroxanthan Gum (Sugar Derived)**, Polyglyceryl-6 Oleate (Vegetable Derived)**, Sodium Surfactin (Natural)**, Citric Acid (Fruit Derived)**, Limonene (Fruit Derived)**, Citronellol (Plant Derived)**, Geraniol (Plant Derived)**, Linalool (Plant Derived)**

* složka z certifikované bio rostlinné produkce

** přírodní složka

Eco by Sonya
EBS001
close

Oblíbené produkty