menu

Eco by Sonya Face Compost Mask - čistící pleťová maska
search
  • Eco by Sonya Face Compost Mask - čistící pleťová maska
  • Eco by Sonya Face Compost Mask - čistící pleťová maska
  • Eco by Sonya Face Compost Mask - čistící pleťová maska
  • Eco by Sonya Face Compost Mask - čistící pleťová maska
  • Eco by Sonya Face Compost Mask - čistící pleťová maska

Eco by Sonya Face Compost Mask - čistící pleťová maska

Nová čistící pleťová maska s dokonale sestaveným složením! Stimuluje organické procesy v kůži, působí jako remineralizér. Cenný olej z opuncie a vitamín C z aceroly pleť rozzáří a sjednotí, bentonitový jíl s kaolinem zbaví pleť nečistot a toxínů. Acai a dragon fruit se postarají o klíčové antioxidanty. Aloe vera a extrakt z hroznových semen podtrhnout hydrataci a obnovu. Díky kombinaci složení navrací přirozenou rovnováhu a čistotu pleti bez pocitu pnutí a vysušení.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

990 Kč
S DPH
Varianta: 75 ml
  • 990 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Pleťová čistící maska, která nechá pleť krásně čistou, hladkou, vyživenou a neuvěřitelně hydratovanou!

Sonya si dala s novou vylepšenou maskou opravdu záležet. Se svou chemičkou specializovanou výhradně na organické složení produktů, vytvářely a vylepšovaly složení tak dlouho, dokud nebyla Sonya 100% spokojená. Tím, že přerušila výrobu její minulé celosvětově oblíbené masky na více než rok a půl, nám dala jasně najevo, že pokud s něčím z jejich produktů není plně spokojená, půjde si za tím tak dlouho až nepřijde na něco jedinečného.

Díky synergeticky bohatému složení je pleťová maska vhodná pro všechny typy pleti. První pleťová maska značky Eco by Sonya využívá sílu přírodních ingrediencí v čisté certifikované bio kvalitě. Tato speciálně vytvořená kombinace pomůže chránit, zlepšit a vyživovat každý typ pleti. K dosažení nejlepších výsledků použijte jednou až dvakrát týdně po dobu 7 minut!

Použití

  • Pleťovou masku doporučujeme pro její vlastnosti a účinky pro použití 2-3x týdně.
  • Stačí ji nechat na pleti 5-7 minut a smýt.
  • Kroužlivými pohyby pleť masírujte a nechte tak prášku z acai čistit velmi šetrně vaše póry. Promasírováním zvýšíte krevní oběh a podpoříte správnou výměnu látek v pokožce.

Složení INCI

Aloe Barbadensis Leaf Juice (Organic Aloe Vera)*, Kaolin (Australian Clay)**, Butyrospermum Parkii (Organic Shea) Butter*, Persea Gratissima (Organic Avocado) Oil* , Bentonite (Natural Mineral)**, Glyceryl Stearate Citrate (Rapeseed Derived)**, Brassica Glycerides (Rapeseed Derived)**, Propanediol (Vegetable Derived)**, Apium Graveolens (Organic Celery Leaf)*, Euterpe Oleracea (Organic Acai) Powder*, Euterpe Oleracea (Organic Acai) Oil*, Hylocereus Coastaricensis (Dragon) Fruit Extract**, Malpighia Glabra Linne (Acerola) Fruit Extract**, Vitis Vinifera (Grape) Skin Extract**, Opuntia Ficus-Indica (Prickly Pear) Seed Oil**, Tocopherol (Natural Vitamin E)**, Glycine Soja (Soybean) Oil**, Bisabolol (Plant Sugar Derived)**, Xanthan Gum (Raw Sugar Derived)**, Phenethyl Alcohol (Natural Plant Derived)**

* složka z certifikované bio rostlinné produkce

** přírodní složka

Eco by Sonya
EBS015
close

Oblíbené produkty