menu

Eco by Sonya Krém na ruce a nehty
search
  • Eco by Sonya Krém na ruce a nehty
  • Eco by Sonya Krém na ruce a nehty
  • Eco by Sonya Krém na ruce a nehty
  • Eco by Sonya Krém na ruce a nehty
  • Eco by Sonya Krém na ruce a nehty

Eco by Sonya Krém na ruce a nehty

Eco by Sonya vyjímečný krém na ruce a nehty pro Rafiki Mwema je speciálně navržen tak, aby vám poskytl sametově jemnou pokožku a silné krásné nehty. Krém bohatý na mangové a bambucké máslo pro hloubkovou regeneraci a výživu. V základu najdete aloe vera, avokádový, kokosový, rakytníkový a mrkvový olej, které jsou doslova ochranným pokladem v péči o ruce. Luxusní exotickou vůni si zamilujete!

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

450 Kč
S DPH
Varianta: 75 ml
  • 450 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Tento krásný organický krém na ruce z manga byl vytvořen pro Rafiki Mwema, charitativní organizaci v Keni, kde se nacházejí týrané a traumatizované děti. Všechny zisky z tohoto produktu jdou do této charitativní organizace každý měsíc a jak říká zakladatelka Sarah - „Každý měsíc jsou životy zachráněny z peněz Eco By Sonya. Práce, kterou tato krásná australská charita dělá, je nejdůležitější misí na Zemi a naším požehnáním je být její součástí.

Krásný certifikovaný organický krém na ruce a nehty, který díky nemastnému pocitu rukou můžete požívat kdykoliv během dne! Šťáva z Aloe Vera v základu udržuje vlhkost v pokožce. Super rychle vstřebatelný, okamžitě hydratuje a vy máte pocit, sametově hebkých rukou.

Krém je vyrobený pouze s použitím nejjemnějších organických a přírodních rostlinných účinných látek, o kterých je známo, že uklidňují, hydratují a pomáhají regenerovat hrubou, suchou a stresovanou pokožku.


Díky synergii cenných olejů a másel pomáhá posilovat pokožku rukou, pěstí nehty i nehtovou kůžičku.
Mangové a bambucké másla dokonale hydratují pokožku vašich rukou a zajistí jim potřebnou výživu.

Úžasné botanické látky a vitamíny poskytují revitalizovaný, zářící a mladistvý vzhled rukou.

Právě pokožka rukou je snad nejvíce vystavována vnějším vlivům, proto je nutné jí věnovat maximální pozornost. Tento vydatný vyživující krém na ruce s rakytníkovým olejem dodává pokožce rukou vše, co potřebuje a pomáhá ji chránit proti poškození a vysušení.

Použití

  • Kdykoliv podle potřeby.

Složení INCI

Organic Aloe Vera Leaf Juice*, Natural Glyceryl Stearate (Vegetable Derived)**, Organic Coconut Oil*, Organic Avocado Oil*,  Natural Cetearyl Alcohol (Vegetable Ferment)**, Organic Glycerin (Vegetable Derived)*, Natural Potassium Cetyl Phosphate (Plant Derived)**, Organic Shea Butter*,Organic Sunflower Seed Oil*, Organic Sea Buckthorn Oil*, Organic Carrot Seed Oil*, Organic Mango Seed Butter*,  Natural Xanthan Gum (Sugar Derived)**, Natural Vitamin E**, Natural Glyceryl Caprylate (Vegetable Derived)**, Natural Sodium Levulinate (Plant Derived)**, Natural Sodium Anisate (Plant Derived)**, Natural Potassium Sorbate (Berry Fruit Derived)**, Natural Parfum (Fresh Botanical Blend)**, Citric Acid (Citrus Fruit Derived)**, Citral (Citrus Fruit Derived)**, Limonene (Fruit Derived)**, Linalool (Plant Derived)**

* složka z certifikované bio rostlinné produkce

** přírodní složka

Eco by Sonya
EBS018
close

Oblíbené produkty