menu

Inika Organic - zase ta Austrálie

Produkty Inika Organic

Australská značka Inika Organic dokládá, jak silně se v posledních letech nejmenší kontinent prosazuje na poli kosmetiky, zejména té přírodní. Na svět přišla v Sydney v roce 2006, ale ačkoliv věkem odpovídá nejhorším létům puberty, ve skutečnosti se jedná o zcela dospělou, spořádanou a uvědomělou dámu. I proto je dnes už globální značkou se silnou pozicí v nejvyspělejších zemích. Více než 40 ocenění udělených za její zkrášlující přípravky ostatně hovoří dosti výmluvně.

Jako vlastně každý výrobce přírodní a bio kosmetiky je Inika průkopníkem. Aby naplnila své vysoké cíle ohledně kvality a čistoty produktů, zkoumá neustále nové cesty a hledá další a další možnosti ukryté v darech, jež nám přináší příroda. Přirozeně se poohlíží hlavně ve své domovině, hojně využivá pro nás exotické australské rostliny a bohaté zásoby rozličných minerálů, které propůjčují své jedinečné barvy líčícím přípravkům.

Je nutné podotknout, že využití najdou skutečně jen ty nejlepší ingredience z rostlinné i nerostné říše. Za všech okolností je přitom dbáno na nejvyšší standard kvality a také udržitelnosti, Inika přírodě nebere ale jen si z ní půjčuje. Veškeré výsledné výrobky se proto chlubí certifikacemi bio kvality a udržitelné ekologické produkce, dále nesou certifikaci Vegan a v neposlední řadě přirozeně certifikaci netestování na zvířatech.

Neuvadající touha po dokonalosti spojená s aplikací nejšetrnějších technologií a neustálým testováním kvality a nezávadnosti přináší výsledky krásné na pohled a současně vysoce prospěšné pleti. To umožnilo Inice ocitnout se na výsluní i na místě posedlém krásou, perfekcionismem a žhavými novinkami – jako doposud jediná značka přírodní kosmetiky dostala v letech 2018, 2019 a 2020 důvěru na Fashion Weeku pořádaném v New Yorku.

Kategorie: Představujeme

Top přírodní kosmetika

Pro Váš přirozený půvab

Neustále vybíráme ty nejkvalitnější a nejzajímavější české i světové značky bio kosmetiky pro péči o pleť i vlasy a perfektní líčení. Sáhneme vždy jen po těch, co jsou opravdu přírodní, opravdu ekologické, opravdu účinné a opravdu netestované na zvířatech. Zkrátka těch, co si na nic nehrají. Zkuste kteroukoliv z nich a přesvědčte se na vlastní kůži.

close

Oblíbené produkty