menu

Enroush Bio dámské vložky Normal
search
  • Enroush Bio dámské vložky Normal

Enroush Bio dámské vložky Normal

Ultra tenké dámské vložky s vynikající absorbční schopností, které zajistí celodenní pohodlí a jsou maximálně šetrné k intimním partiím. Povrchová vrstva vložek je vyrobena ze 100% bio bavlny a samotné absorbční jádro je z rostlinných vláken. Vložky neobsahují chlor, dioxin, syntetická vlákna a umělou parfemaci.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

165 Kč
S DPH
Varianta: 12 ks
  • 165 Kč

Celá vložka je jen 2,5mm silná a tím zaručuje opravdový komfort. Díky do detailu promyšlené konstrukci s křidélky a kanálky perfektně sedí a nehrozí, že by došlo k jakémukoliv úniku. Povrchová vrstva z bio bavlny je krásně hebká a svým pH kompatibilní s pokožkou, aby nedocházelo k podráždění citlivých míst. 

Produkty Enroush jsou vytvořeny z nejbezpečnějších materiálů, a proto jim můžete naprosto důvěřovat. U intimních potřeb, které použijete tisíckrát za život, je to obzvlášť důležité. Nemusíte se obávat agresivních chemikálií, jež by intimní partie podráždily nebo by mohly ovlivnit produkci hormonů.

Složení INCI

100% bio bavlna

Enroush
ENS007
7640397020187
close

Oblíbené produkty