menu

Hemptouch Vyrovnávající pleťový krém pro mastnou pleť
search
  • Hemptouch Vyrovnávající pleťový krém pro mastnou pleť

Hemptouch Vyrovnávající pleťový krém pro mastnou pleť

Zklidňující hydratační krém s vyrovnávacím účikem určený zejména pro zklidnění a zlepšení mastné a problematické pleti. Harmonizuje pokožku a tím redukuje výskyt černých teček a pupínků. Tento nekomedogenní krém krásně rozjasní a rozzáří pleť. 

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

910 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 50 Kč
  • 910 Kč

Obsahuje CBD pro regulaci tvorby séba a celkovou harmonizaci funkce pleti. Konopný olej plný omega mastných kyselin zklidňuje a odstraňuje zarudnutí, konopný hydrolát stahuje póry a hydratuje. Na beta-karoteny a zinek bohatá chlorela působí proti podráždění pleti.

Specifickou vlastností produktů Hemptouch je obsah cannabidiolu neboli CBD. Tato látka pocházející z konopí se vyznačuje až překvapivými účinky na pokožku. Sama o sobě je totiž doslova napěchovaná esenciálními mastnými kyselinami, proteiny, vitamíny a antioxidanty. Významným způsobem dokáže zpomalovat proces stárnutí buněk, regenerovat je a vylepšovat kvalitu pleti.

Použití

  • Užívejte denně ráno a večer nebo kdykoliv bude vaše pleť potřebovat extra porci hydratace.
  • Aplikujte 1-2 dávky z pumpičky na očištěnou a tonizovanou pleť.
  • První známky harmonizace očekávejte už během několika dnů.
  • Pro natlakování pumpičky je při prvním použití potřeba více stlačení, obvykle 20 a někdy až 50. Toto není vada produktu, naopak, dokládá to, že krém nebyl dříve nijak otevřen a obsah je v perfektním stavu.
  • Protože je produkt připravován z přírodních ingrediencí, může být mezi jednotlivými výrobními sériemi malý rozdíl v barvě a konzistenci.

Složení INCI

CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER WATER, AQUA, CANNABIS SATIVA WATER, VITIS VINIFERA SEED OIL, TRIETHYL CITRATE, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE CITRATE, CETEARYL ALCOHOL, TRIHEPTANOIN, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL CAPRYLATE, CANNABIS SATIVA EXTRACT, CANNABIS SATIVA SEED OIL, SODIUM CAPROYL/LAUROYL LACTYLATE, XANTHAN GUM, BISABOLOL, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, SODIUM PHYTATE, CITRIC ACID, CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER OIL*, CHLORELLA VULGARIS POWDER, SODIUM LEVULINATE, SODIUM ANISATE, CITRAL**, FARNESOL**, GERANIOL**, LIMONENE**, LINALOOL**

* přírodní esenciální olej

** složka z přírodních esenciálních olejů

Hemptouch
HPT006
3830068111052
close

Oblíbené produkty