menu

Hemptouch Vyživující pleťový krém
search
  • Hemptouch Vyživující pleťový krém

Hemptouch Vyživující pleťový krém

Bohatý ultra vyživující a hydratační krém s koncentrovanými výtažky konopí přináší okamžité zklidnění a rehydrataci suché a citlivé pleti. Posiluje ochrannou bariéru a dokáže účinně vyživit i tu nejnáročnější pleť. Hodí se i pro pleť trpící rosaceou.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

780 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 780 Kč
  • 50 Kč
Produkt je k dispozici v jiných variantách

Krém je určený pro normální a suchou pleť se sklony k podráždění a zarudnutí. Je plný omega 3, 6 a 9 mastných kyselin obsažených v konopném oleji, které pleť regenerují. Kyselina hyaluronová společně s CBD ji zklidňují, hydratují, zabraňují jejímu vysychání a potlačují známky stárnutí. Růžový a konopný hydrolát se dobře postarají o ochranu pleti před vnějším prostředím.

Specifickou vlastností produktů Hemptouch je obsah cannabidiolu neboli CBD. Tato látka pocházející z konopí se vyznačuje až překvapivými účinky na pokožku. Sama o sobě je totiž doslova napěchovaná esenciálními mastnými kyselinami, proteiny, vitamíny a antioxidanty. Významným způsobem dokáže zpomalovat proces stárnutí buněk, regenerovat je a vylepšovat kvalitu pleti.

Použití

  • Užívejte denně ráno a večer nebo kdykoliv bude vaše pleť potřebovat extra porci hydratace.
  • Aplikujte 1-2 dávky z pumpičky na očištěnou suchou pleť.
  • Pro natlakování pumpičky je při prvním použití potřeba více stlačení, obvykle 20 a někdy až 50. Toto není vada produktu, naopak, dokládá to, že krém nebyl dříve nijak otevřen a obsah je v perfektním stavu.
  • Protože je produkt připravován z přírodních ingrediencí, může být mezi jednotlivými výrobními sériemi malý rozdíl v barvě a konzistenci.

Složení INCI

CANNABIS SATIVA WATER, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, AQUA, VITIS VINIFERA SEED OIL, TRIHEPTANOIN, COCOS NUCIFERA OIL, CANNABIS SATIVA SEED OIL, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, MANGIFERA INDICA SEED BUTTER, GLYCERYL CAPRYLATE, BISABOLOL, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, SODIUM HYALURONATE, XANTHAN GUM, CANNABIDIOL, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, ROSA DAMASCENA EXTRACT, SODIUM PHYTATE, CITRIC ACID, SODIUM LEVULINATE, SODIUM ANISATE, CITRAL*, CITRONELLOL*, EUGENOL*, GERANIOL*, LINALOOL*

* složka z přírodních esenciálních olejů

Hemptouch
HPT007
3830068111045
close

Oblíbené produkty