menu

Hemptouch Balzám jemný dětský
search
  • Hemptouch Balzám jemný dětský

Hemptouch Balzám jemný dětský

Tento všestranný balzám chrání a pečuje o citlivou pokožku dětí i dospělých. 100% přírodní směs zvlhčujících olejů a zklidňujících bylin je ideální na masáž, jako ochranná vrstva na pokožku pod plenkou a pro zklidnění suchých nebo šupinatých místLáskyplné pohlazení, to je to nejlepší, co svému miminku můžete poskytnout. Jsou však situace, kdy se budete poohlížet i po nějaké pečující kosmetice s naprosto čistým složením a ideálně i multifunkčním použitím.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

45 Kč
S DPH
Varianta: 4 ml
  • 45 Kč

Hlavní složky

Konopný olej - pokožku obnovuje, zjemňuje a napomáhá její regeneraci

Bambucké máslo – zklidňuje a chrání pokožku před vnějšími vlivy a dehydratací

Extrakt z rakytníku - obnovuje poškozenou pokožku a posiluje její hydrolipidickou vrstvu

Balzám je vhodný i pro novorozená miminka. Nenajdete v něm žádnou parfemaci ani parabeny, PEG-emulgátory, silikony, minerální oleje, syntetická barviva a další složky, které mohou způsobit podrážení nebo alergie.

Použití

  • Dle potřeby jemně vmasírujte do pokožky.

Složení INCI

BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, MANGIFERA INDICA SEED BUTTER, CANNABIS SATIVA SEED OIL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, HIPPOPHAE RHAMNOIDES FRUIT EXTRACT, BISABOLOL, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL

* složka z přírodních esenciálních olejů

Hemptouch
HPT020
3830068115159
close

Oblíbené produkty