menu

Herbatint Permanentní barva na vlasy
search
  • Herbatint Permanentní barva na vlasy
  • Herbatint Permanentní barva na vlasy
  • Herbatint Permanentní barva na vlasy

Herbatint Permanentní barva na vlasy

Dluhotrvající barva s 8 bio rostlinnými extrakty pro intenzivní a krásně přirozenou barvu a novou svěžest a vitalitu vlasů. V bohatá paletě odstínů v sedmi specifických řadách si vysněnou barvu vybere opravdu každý. Dobře kryje šediny, neobsahuje amoniak, parabeny a další nežádoucí složky.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

349 Kč
S DPH
Varianta: Černá 1N

Barvy Herbatint jsou nanejvýš šetrné k vlasům i pokožce hlavy. Byly dermatologicky testovány a obstály na výbornou. Neobsahují amoniak, resorcinol, parabeny, nikl, alkohol ani syntetickou parfemaci. Aktivační emulze obahuje malé množství peroxidu (méně než 3% barvicí směsi).

K dispozici jsou v opravdu bohaté paletě barev, pokud by přesto chyběl Váš přesný oblíbený odstín, snadno si ho lze vytvořit smícháním dvou nebo více barev dohromady. Lahvičky s barvicí emulzí lze znovu uzavřít, je proto možné si nevyužitý zbytek barvy uschovat na příště. Barvení těmito barvami je skutečně snadné, celý proces zabere sotva 40 minut. Jistě oceníte, že ho nebude provázet žádný nepříjemný zápach.

Nízký obsah peroxidu určuje sílu barev, které dokáží přirozenou barvu vlasů zesvětlit nanejvýš o 2 tóny. Tento výsledek je u přírodních barev běžný. Malé procento peroxidu je však klíčem k uchování celistvé struktury vlasů a tím i jejich zdraví. Šediny v naprosté většině případů zakryje už první barvení. Množství barvy běžně vystačí na dvě aplikace.

Obal je plně recyklovatelný papírový. Lahvičky jsou uzavíratelné, a proto je možné využít beze zbytku veškerou barvu, jestliže na jedno barvení nespotřebujete všechnu. I takto přispívají vlasové barvy Herbatint k ochraně životního prostředí.

Barvy jsou rozděleny do celkem 7 řad:

Řada N (Natural) zvýrazní přirozenou barvu vlasů a dá jí lépe vyniknout. Odstíny řady C (Ash) jsou připraveny tak, aby neutralizovaly nežádoucí měděné a červenavé odlesky. Ideálního výsledku dosáhnete jejich kombinací s odpovídajícím barevným tónem z řady N. Odstíny označené R (Copper) se zvlášť hodí k pleti se zlatavým podtónem. Přidají barvě vlasů sytost a měděné odlesky. Pod písmenem D (Golden) jsou zařazeny barvy, které propůjčí vlasům zlatavé a hnědé odlesky dle volby tónu. Výsledný efekt je intenzivní, zářivý ale stále přirozený. Mahagonová řada M (Mahogany) osvěží vlasy hnědavými a červenými podtóny. Hodí se k narůžovělé světlé pleti. Série DR (Copperish) kombinuje zlatavé a měděné odlesky, vlasy ještě více rozzáří a podtrhne jejich osobitost. Nakonec je tu řada FF (Flash Fashion) poskytující intenzivní, zářivé a vysoce trendy odstíny. Ideální je kombinovat ji s barvami jiných řad pro dosažení specifického požadovaného výsledku.

Tipy:

ZESVĚTLENÉ VLASY: Barvami Herbatint můžete vlasům vrátit jejich přirozenou barvu. Za tímto účelem doporučujeme použít o stupeň světlejší odstín, než po jakém byste jinak sáhli. Dobu působení zkraťte o 10 minut, vyhněte se chladným a popelavým odstínům.

VLASY S TRVALOU: Doporučujeme po provedení trvalé počkat dva týdny než vlasy obarvíte. I v tomto případě použijte o stupeň světlejší odstín, než po jakém byste jinak sáhli, a zkraťte působení o 10 minut.

VLASY BARVENÉ HENOU: Vyčkejte, dokud se hena úplně nevymyje nebo vlasy neodrostou. K henou pokrytému vlasu nemůže barva proniknout a tudíž nemá požadovaný účinek. 

Obsah balení

  • barvicí gel 60 ml
  • aktivátor barvy 60 ml
  • vzorek šamponu Normalising Shampoo 15 ml
  • vzorek kondicionéru Royal Cream 15 ml
  • návod k použití a ochranné rukavice

Použití

  • Před prvním barvením doporučujeme provést test citlivosti, o němž se více dozvíte v přiloženém návodu.
  • Ve skleněné nebo plastové misce (ne kovové) smíchejte stejné množství barvicí a aktivační emulze.
  • Směs míchejte aplikačním hřebenem dokud nedosáhne rovnoměrné gelové konzistence. Poté ji naneste na suché, neumyté vlasy počínaje od kořínků.
  • Nechte působit 40 minut.
  • Vlasy důkladně opláchněte, dejte přitom pozor, aby vám barva nenatekla do očí. Opláchnuté vlasy umyjte šamponem Herbatint Normalising.
  • Proceduru můžete zakončit aplikací regeneračního kondicionéru Herbatint Royal Cream, který nechte působit 5 minut.

Složení INCI

Barevná emulze:

Laureth-4, Propylene glycol, Aqua (voda), PEG-2 oleamine, Ethanolamine, Oleic acid, Aloe barbadensis leaf extract (extrakt z listu aloe vera), Hamamelis virginiana leaf extract (extrakt z listu vilínu virginského), Betula alba leaf extract (extrakt z listu břízy bílé), Echinacea angustifolia root extract (extrakt z kořene třapatky úzkolisté), Juglans regia shell extract (extrakt ze skořápky vlašského ořechu), Rheum palmatum root extract (extrakt z kořene rebarbory), Cinchona calisaya bark extract (extrakt z kůry chinovníku pýřitého), PEG-75 meadowfoam oil, Limnanthes alba seed oil (mokřadový olej), p-Phenylenediamine, 4-Chlororesorcinol, Tetrasodium EDTA, Cetrimonium chloride, Simethicone, Sodium metabisulfite, Glycerin

Aktivační emulze:

Aqua (voda), Hydrogen peroxide, Etidronic acid, Trideceth-9, Cetrimonium chloride, Simethicone, Propylene glycol, PEG-40 hydrogenated castor oil

* složka z kontrolované bio zemědělské produkce

Herbatint
HBT015
8016744500012
Vaše hodnocení produktu
close

Oblíbené produkty