menu

  • -20%
Herzlack Lak na nehty One Coater 15 Free
search
  • Herzlack Lak na nehty One Coater 15 Free
  • Herzlack Lak na nehty One Coater 15 Free
  • Herzlack Lak na nehty One Coater 15 Free

Herzlack Lak na nehty One Coater 15 Free

Jednobarevný lak na nehty s přírodním tzv. 15 Free složením. Toto označení vypovídá, že neobsahuje 15 v běžných lacích užívaných složek, které jsou toxické a škodlivé zdraví nebo přírodnímu prostředí. Přináší jednoduše elegantní barevný výsledek s intenzivním monochromatickým pigmentem bez dalších efektů. Vedle perfektní barvy vás potěší příjemná lehká vůně zcela odlišná od zápachu známého u klasických laků.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

335 Kč
268 Kč Sleva 20%
S DPH
Varianta: B09 Blue Spruce
Varianta: 11 ml
  • 268 Kč

Jednobarevné laky jsou doplňkem hlavní řady laků Herzlack se třpytkamiv nepřeberném množství odstínů:

I když je nehet tvrdý, absorbuje překvapivé množství látek obsažených v barevném laku. Ještě citlivější je jemná kůžička kolem nehtu a nehtového lůžka. Z tohoto důvodu velmi záleží na tom, co lak obsahuje, a v případě mnoha výrobků to opravdu nejsou ingredience, které bychom chtěli mít v těle. 

Produkty Herzlack neobsahují ftaláty, toluen, xyleny, kafr, formaldehyd, formaldehydové pryskyřice, etyl tosylamidy, trifenyl fosfáty (TPHP), kalafunu, organohalogenní sloučeniny (AOX), parabeny, silikony, eugenol, benzofenony a žádné složky pocházející ze zvířat.

Použití

  • Pro nejlepší výsledek doporučujeme aplikovat před a po barvení podkladový a svrchní lak Herzlack.
  • Pro odstranění laku je k dispozici velmi jemný odlakovač stejné značky.

Složení INCI

Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid, Neopentyl Glycol, Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Bentonite, Saccharoseacetatisobutyrat, Diacetone Alcohol, Styrene / Acrylates Copolymer, Silica, Acrylates Copolymer, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Phosphoric Acid, +/- CI: 77891, Parfum: Limonene, Linalool, Citronellol, Citral, Geraniol

Herzlack
HZL016
4260627646098
close

Oblíbené produkty