menu

Hynt Lumiere Přírodní rozjasňující fixační pudr
search
  • Hynt Lumiere Přírodní rozjasňující fixační pudr
  • Hynt Lumiere Přírodní rozjasňující fixační pudr

Hynt Beauty LUMIERE Přírodní rozjasňující fixační pudr

Třikrát mletý jemný univerzální pudr naprosto nepostradatelný pro vaši zkrášlující výbavu. Jeho krémová textura je na pleti lehounká jako pírko a složení překypuje antioxidanty a rostlinnými oleji. Perfektně splyne s pletí a viditelně zvýší její jas při jakémkoliv osvětlení. Lze ho použít jako pudr ale v kombinaci s hydratačním krémem poslouží skvěle také jako rozjasňující primer.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 495 Kč
S DPH
Varianta: 8 g
  • 1 495 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Při samostatném použití přímo na pleť nebo přes hydratační krém jí propůjčí mladistvý vzhled. Při přepudrování podkladové báze vykouzlí krásný hebký finiš. Pokud jej smícháte s tekutou bází či hydratačním krémem, stane se z něj vynikající rozjasňující primer.

Složení z pečlivě vybraných ingrediencí mu dodává sametově hebkou texturu a pro pleť je zdrojem vyživujících složek. Neobsahuje však vosky a krémy, jež by pleť zatěžovaly, je naopak velmi komfortní a dobře se nanáší. Mezi ingrediencemi najdete např. bílý rassoul, bio limetkový olej, extrakt z vanilky či bio oleje kakostu a pačuli.

Použití

  • Aplikujte nejlépe pomocí kosmetického štětce.

Složení INCI

Mica, Zea Mays (Corn) Starch*, White Kaolin Clay, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil*, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil*, Eugenia Caryophyllus (Clove Bud) Flower Oil*, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract*, Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil*, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil*, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf*, Centella Asiatica (Gotu Kola) Herb Powder*, Euterpe Oleracea (Acai) Pulp Powder* May Contain +/-: Zinc Oxide CI 77947, Ultramarine Blue CI 77007, Iron Oxides: CI 77491, CI 77492, CI 77499

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

Hynt Beauty
HYT004
813574020004
close

Oblíbené produkty