menu

  • -15%
Hynt Velluto Přírodní sypký pudrový make-up
search
  • Hynt Velluto Přírodní sypký pudrový make-up
  • Hynt Velluto Přírodní sypký pudrový make-up
  • Hynt Velluto Přírodní sypký pudrový make-up

Hynt Beauty VELLUTO Přírodní sypký pudrový make-up

Velluto Pure Powder Foundation

Ultra jemně mletý pudr, který minimalizuje viditelnost jemných vrásek, zarudnutí a pigmentových skvrn a viditelně zlepšuje tón pleti. Jeho textura je luxusně krémová, krásně se nanáší a na pokožce působí příjemně a sametově. Bio extrakty a rostlinné oleje pleť pomáhají vyživovat a postarají se o komfortní pocit přetrvávající po celý den. 

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 299 Kč
1 104 Kč Sleva 15%
S DPH
Varianta: 01 Ivory
Varianta: 8 g
  • 1 104 Kč

Velutto je vytvořeno tak, aby se dobře přizpůsobovalo podtónům pleti a tak vždy perfektně sedělo. Jeho odstíny jsou vícedimenzionální, nikoliv "ploché" monochromatické. Sotva se tedy najde žena, jež by si nenašla odstín, který jí dokonale padne. Další možnosti otevírá kombinování odstínů, kterým snadno můžete konturovat tvář a zdůraznit její nejkrásnější rysy.

Pudrový makeup Velutto neobsahuje oxid titaničitý, který je častou složkou podobných produktů, ale způsobuje, že tvář dostává vzhled strnulé masky. Velutto působí na tváři naopak zcela přirozeně, nijak ji nezatěžuje a v průběhu dne nevysychá, netvoří "praskliny" a neusazuje se v jemných linkách pleti. Neobsahuje ani bismoklit (Bismuth Oxychloride), další častou přísadu, která však je někdy zdrojem podráždění a svědění pleti. Nenajdete v něm dále například mastek či nanočástice.

Vyživující a jemná receptura pudru obsahuje mimo jiné bílý rhassoul, bio limetkový olej, extrakt vanilky či bio olej kakostu (gerania) a pačuli.

  • 01 Ivory - pro velmi světlou porcelánová pleť s růžovým podtónem
  • 02 Light Beige - pro velmi světlou až světlou pleť s neutrálním béžovým či žlutým podtónem
  • 2.5 Soft Beige - pro světlou až střední pleť s neutrálním béžovým či světle olivovým podtónem
  • 03 Medium Beige - pro střední pleť s neutrálním béžovým či středně olivovým podtónem

Použití

  • Používejte ráno a večer na očištěnou suchou pleť.

Složení INCI

Sericite, Zinc Oxide, Iron Oxides, Ultramarine Blue, Zea Mays(Corn Starch)*, White Kaolin Clay, Lavandula Officinalis (Lavender) Oil*, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil*, Citrus Bergamia (Bergamot) Oil*, Eugenia Caryophyllata (Clove Bud) Oil*, Vanilla Planifolia (Vanilla) Extract*, Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil*, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil*. May contain Mica, Ultramarine Blue

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

Hynt Beauty
HYT006
813574020011
close

Oblíbené produkty