menu

  • -15%
Hynt Stella Přírodní sypké perleťové oční stíny
search
  • Hynt Stella Přírodní sypké perleťové oční stíny

Hynt Beauty STELLA Přírodní sypké perleťové oční stíny

Stella Loose Powder Eye Shadow

Ultra jemné sypké stíny Stella viditelně vylepší vzhled očí aniž by působily příliš třpytivě, matně nebo ploše. Jejich ryzí a intenzivní minerální odstíny zaujímají škálu od zemitě hnědé přes opulentní perlovou po uhrančivou kouřovou. Skvěle se hodí pro decentní nalíčení stejně jako pro rozjasnění a konturování oblasti kolem očí. Navzdory sypké konzistenci vydrží v perfektním stavu po celý den, nerozmazávají se, neusazují se v jemných vráskách a netvoří linky a šmouhy.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

490 Kč
417 Kč Sleva 15%
S DPH
Varianta: Honey Gold
Varianta: 1,3 g
  • 417 Kč

Lze je nosit v jednoduché neutrální podobě nebo je vrstvit pro úžasné zvýraznění pohledu, aniž by však hrozilo, že bude výsledek působit přehnaně.

Stíny Stella mají základ z rostliných ingrediencí jako bio extrakt ze zeleného čaje a extrakt gotu kola. Oči tak nejen zkrášlí, ale také pomohou zklidnit a vyživit citlivou pleť kolem nich, potlačit zarudnutí a přinést pocit komfortu.

Neobsahují parabeny, nanočástice, mastek, silikony, minerální oleje, umělá barviva a parfemaci, karmín ani ftaláty.

Použití

  • Nanášejte pomocí prstů nebo kosmetickým štětcem.

Složení INCI

 Mica, Camellia Sinensis (Green Tea Extract) Leaf Extract*, Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract*. May Contain +/-: Titanium Dioxide CI 77891, Iron Oxides CI 77491, CI 77492, CI 77499

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

Hynt Beauty
HYT012
813574020400
close

Oblíbené produkty