menu

Hynt Vitamin C Ester Intenzivní rozjasňující sérum
search
  • Hynt Vitamin C Ester Intenzivní rozjasňující sérum
  • Hynt Vitamin C Ester Intenzivní rozjasňující sérum

Hynt Beauty Vitamin C Ester Intenzivní rozjasňující sérum

VITAMIN C ESTER Brightening Serum

Vysoce účinné, rychle se vstřebávající sérum s lehkou krémovo-gelovou konzistencí pro potlačení všech nejhorších nedostatků pleti - vrásek, snížené pružnosti, únavy, zašedlosti a pigmentových skvrn. Využívá špičkovou kosmetickou technologii v podobě přírodních bioaktivních komplexů jako ester vitamínu C a Vita-C Booster. Pleti navrací schopnost přirozené regenerace, ochrany a harmonizace. Je vynikající i pro pánskou pleť. 

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

2 090 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 2 090 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Vývoj tohoto séra trval více než rok, výsledkem je produkt nabitý silou přírody pro omlazení pleti. Už při první aplikaci pocítíte pozitivní změny na pleti, kterou dokáže skvěle:

  • zpevnit
  • vypnout
  • projasnit
  • regenerovat
  • hydratovat

To vše aniž by slevilo z nároků na ryze přírodní složení, ačkoliv se to může zdát až neuvěřitelné.

Jak nasvědčuje už název, klíčovou ingrediencí je stabilizovaný ester vitamínu C, 50krát účinnější než běžná forma tohoto vitamínu. Jeho efekt je dále znásoben Triple Action Vita-C Boosterem, který katalyzuje spotřebu kyslíku a tím optimalizuje regeneraci pleti, redukuje oxidační stres a působí podobně jako koenzym Q10 na prodloužení aktivity esteru vitamínu C. Navíc je tato složka plně veganská.

Sérum dále obsahuje trans-resveratrol, zcela bezpečnou a stejně účinnou alternativu k hydroquinonu, který zajišťuje výrazné rozjasnění pleti. Niacinamid (forma vitamínu B3) se postará o stažení pórů a sjednocení tónu pleti, minimalizuje jemné linky a vrásky a posiluje ochrannou bariéru pokožky.

Dále je tu bohatá směs vynikajících účinných složek pro hydrataci a regeneraci pleti. Patří k nim kyselina hyaluronová pro hloubkovou hydrataci nebo komplex peptidů získaných z planktonu a extrakty z mořských řas, které současně hydratují pokožku a pomáhají redukovat výskyt vrásek. Extrakt z květové vody ibišku (patřící mezi AHA kyseliny), olej ze semen ořechu kukui a olej ze semen baobabu mají za úkol pleť chránit, zpevňovat, zjemňovat a revitalizovat.

Sérum je 100% přírodní, neucpává póry a je jedinečnou, zdraví i přírodnímu prostředí přátelskou, alternativou silikonů užívaných v kosmetice. Neobsahuje palmový olej.

Použití

  • Používejte ráno a večer na očištěnou suchou pleť.
  • Ráno sérum opatrně vmasírujte do pokožky a následně aplikujte hydratační krém a ochranu proti slunci.
  • Večer obličej dobře očistěte od make-upu a nečistot a aplikujte sérum následované nočním krémem.
  • Nadbytečné sérum vetřete do krku a hřbetů rukou pro omlazení a rozjasnění míst, která jsou nejvíce na očích.

Složení INCI

Water, Caprylic/capric triglyceride, Squalane (From Olives), Sodium Hyaluronate, Cetearyl Alcohol (and) Cetearyl Glucoside (Natural emulsifier), Organic Laminaria Digitata extract (Laminaria extract)*, Niacinamide (Vitamin B3), Aleurites Moluccanus Seed Oil (Kukui Nut), Organic Adansonia Digitata Seed Oil (Baobab)*, Sclerotium Gum (Natural thickener), Organic Glycerin (From vegetables)*, c13-15 Alkane (and) Heptyl Undecylenate, Acacia Senegal Gum (Gum Arabic), Hydroxyethylcellulose (Natural thickener), Lactobacillus ferment (natural preservative), Lactobacillus & Cocos nucifera (coconut) extract (natural preservative), Hibiscus (Flower Acid) Extract, Tetrahexyldecyl Ascorbate (Stable Form Vitamin C Ester), Trans-Resveratrol, L-ergothioneine, Palmitoyl Tripeptide-5, Panthenol, Plankton Extract, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Theobroma grandiflorum (Cupuacu) Butter, Maris Sal (Sea Salt), Tocopherol (Vitamin E oil-from Sunflower), Astaxanthin

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

Hynt Beauty
HYT001
813574021681
close

Oblíbené produkty