menu

Hynt Skin Prep Bioaktivní sérum s komplexem z mořských řas
search
  • Hynt Skin Prep Bioaktivní sérum s komplexem z mořských řas
  • Hynt Skin Prep Bioaktivní sérum s komplexem z mořských řas

Hynt Beauty SKIN PREP Bioaktivní sérum s komplexem z mořských řas

SKIN PREP SERUM Bioactive Marine Complex

Multifunkční SkinPrep sérum je určeno pro jemné ošetření pleti a její jemnou exfoliaci. Pomůže ji zpevnit, hydratovat a rozjasnit, čímž ji skvěle připraví pro aplikaci makeupu. Jeho prodyšná, nemastná textura zaručuje, že na tváři působí velmi příjemně. Výborně se postará i o nejcitlivější pleť, vynikající je zejména pro pleť aknózní. Jeho účinek budete pociťovat po celý den. Je vynikající i pro pánskou pleť. 

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 149 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 1 149 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Hlavní bioaktivní složkou je komplex extraktů z mořského planktonu a mořských řas působící na vypnutí a zpevnění pokožky. Rostlinná kyselina glykolová a kyselina z květů ibišku se postarají o nejjemnější možnou exfoliaci pleti. Kyselina hyaluronová ji pak optimálně hydratuje a přispěje k rozzáření a zdravému vzhledu.

Tím ale výčet nekončí, je tu celá řada dalších složek pro výživu pokožky - extrakty z jadérek grapefruitu a listů rozmarýnu nebo šalvějový,  levandulový a tea tree olej, vše v bio kvalitě. 

Co v séru naopak nenajdete jsou jakékoliv syntetické složky, které by mohly pleť podráždit. Neobsahuje také gluteny, parabeny, nanočástice, mastek, silikony, minerální oleje, GMO, ftaláty, karmín a syntetická barviva, parfemaci či konzervanty.

Použití

Složení INCI

Maris Aqua (Isotonic Seawater), Laminaria Digitata (Glycerin) (Vegetable) Extract*, Porphyra Umbilicalis (Algae) Extract*, Fucus Algae Extract*, Cetearyl Glucoside, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Glycerin, Sodium Hyaluronate(Plant Derived), Glycolic Acid, Glucosamine Hcl, Carrageenan (Irish Moss), Xanthan Gum, Raphanus Sativus Root (Leuconostoc Radish Root Ferment-Natural Preservative) Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Seed Oil*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil*, Salvia Sclarea (Clary Sage) Oil*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil*, Juniperus Communis (Juniperberry) Fruit Oil*, Resveratrol, Chlorella Vulgaris (Algae) Extract, Ergothioneine, Tocopherol (Vitamin E)

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

Hynt Beauty
HYT002
813574020592
close

Oblíbené produkty