menu

Inika Organic Adaptogenní čisticí olej
search
  • Inika Organic Adaptogenní čisticí olej
  • Adaptogenní čisticí olej
  • Adaptogenní čisticí olej
  • Adaptogenní čisticí olej

Inika Organic Adaptogenní čisticí olej

Inika Organic Adaptogenic Cleansing Oil

Tento luxusní čisticí přípravek šetrně odstraňuje make-up a nečistoty a zanechává pleť jemnou, čistou a hydratovanou. Jedinečná směs adaptogenních hub působí proti stárnutí, snižuje pigmentaci, obnovuje pružnost pokožky, zmírňuje zarudnutí a zároveň chrání pleť před škodlivinami. Čistící olej je vhodný pro všechny typy pleti, včetně mastné a aknózní. Odbourává z pleti přebytečnou mastnotu a cokoli, co může ucpávat póry. Zvláště vhodný je pro suchou a zralou pleť.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 150 Kč
S DPH
Varianta: 80 ml
  • 1 150 Kč
  • zjemňuje pleť
  • přírodní složení
  • snižuje pigmentaci a známky stárnutí

Tento luxusní čisticí přípravek jemně odstraňuje make-up a nečistoty a zanechává pleť jemnou, čistou a hydratovanou.

Klíčové ingredience:

Reishi houba - bohatá na beta-glukany, což znamená, že pomáhá v boji proti volným radikálům a hluboce hydratuje pokožku. Působí protizánětlivě a pomáhá zmírňovat zarudnutí. Zároveň snižuje pigmentaci a zmírňuje jizvy po akné.

Chaga houba - velmi účinná proti stárnutí, pomáhá snižovat pigmentaci a obnovuje pružnost pleti. Bohatá na antioxidanty, které pomáhají zmírňovat záněty a oxidační stres v pokožce.

Rosolovka řasotvará - pomáhá snižovat pigmentaci a obnovuje pružnost pleti.

Použití

  • Vmasírujte do suché nebo vlhké pleti a odstraňte make-up a nečistoty. Dobře opláchněte. Pro řádné vyčištění pleti od make-upu a nečistot postup opakujte ještě jednou.

Složení INCI

Caprylic/Capric Triglyceride, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Polyglyceryl-3 Caprate, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate, Ganoderma Lucidum (Reishi Mushroom) Extract, Inonotus Obliquus (Chaga Mushroom) Extract, Tremella Fuciformis (Snow Mushroom) Extract, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil*, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil*, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil*, Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

Inika Organic
INK232
close

Oblíbené produkty