menu

Inika Organic Přírodní pečující sérum na řasy a obočí
search
  • Inika Organic Přírodní pečující sérum na řasy a obočí
  • Inika Organic Přírodní pečující sérum na řasy a obočí
  • Přírodní pečující sérum na řasy a obočí
  • Přírodní pečující sérum na řasy a obočí

Inika Organic Přírodní pečující sérum na řasy a obočí

Inika Organic Lash & Brow Serum

Představujeme vám produkt, díky kterému se vaše sny stanou skutečností. Inika Přírodní pečující sérum na řasy a obočí obsahuje směs čistých, luxusních a rostlinných olejů, které vyživují chloupky a folikuly a podporují jejich růst. Perfektně vymyšlen je i dvojitý kartáček, kterým zvládnete natřít řasy i obočí během vteřiny. Pod obalem z PCR recyklovaného plastu najdete černý ricinový olej, který je bohatý na esenciální mastné kyseliny a pomáhá posilovat a regenerovat folikuly. Marulový olej se pyšní vysokým obsahem antioxidantů a aminokyselin, které dodají obočí i řasám vesmírný lesk a dýňový olej se postará o podporu růstu chloupků.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

990 Kč
S DPH
Varianta: 7 ml
  • 990 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme
  • Produkt 2v1 - na podporu růstu řas i obočí
  • Obsahuje směs čistých, luxusních rostlinných olejů, které vyživují chloupky a folikuly

Podpořte přirozený růst řas a obočí s koktejlem z těch nejlepších přírodních ingrediencí! A protože produkt obsahuje hned dva kartáčky v jednom, aplikace bude maximálně jednoduchá.

Použití

  • Aplikujte 2x denně.

Složení INCI

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Ricinus Communis (Black Castor) Seed Oil*, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil*, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil*, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil*, Cedrus Atlantica (Cedarwood) Bark/Wood Oil*, Mentha Piperita (Peppermint) Oil*, Limonene

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

Inika Organic
INK237
close

Oblíbené produkty