menu

Inika Organic Přírodní opalovací mlha na obličej a tělo
search
  • Inika Organic Přírodní opalovací mlha na obličej a tělo
  • Inika Organic Přírodní opalovací mlha na obličej a tělo

Inika Organic Přírodní opalovací mlha na obličej a tělo

Natural Tanning Mist

Sluncem políbená pokožka kdykoliv v roce, jednoduchá aplikace a výsledek bez nechtěných fleků. No nezní to skvěle? A to rozhodně není vše. S organickou Přírodní opalovací mlhou Inika Organic vytvoříte přirozeně vypadající opálení snadno a rychle. Ultra jemná mlha se jednoduše nanáší a je vhodná nejen na tělo, ale i na obličej. Navíc je hydratační, neucpává póry a na pokožku se nanáší rovnoměrně. Složení je bez alkoholu a je doplněné směsí zklidňujícího a hydratačního aloe vera i zpevňujícího oleje z pelargónie. Tak na zdravé opalování! 

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

920 Kč
S DPH
Varianta: 120 ml
  • 920 Kč
  • Ultra jemná mlha ve spreji vhodná na obličej i tělo
  • Vytváří přirozené zlatavé opálení bez obsahu chemie
  • Jednoduchá aplikace pomocí rukavice nevytváří nechtěné fleky
  • Neucpává póry

Hydratační opalovací mlha vám v mžiku vykouzlí perfektní opálení jak z dovolené v Karibiku, o pokožku bude pečovat a dokonce ji omlazovat.

Klíčové ingredience:

Aloe Vera - obsahuje glykoproteiny, které mají zklidňující účinky a zlepšují přirozenou vlhkost v pleti.

Esenciální olej z hřebíčkových pupenů - zvyšuje prokrvení pokožky a zlepšuje její elasticitu a strukturu. Antibakteriální a antiseptické účinky oleje z hřebíčku čistí ji a zamezují vzniku akné.

Gerániový olej - pomáhá odstraňovat odumřelé kožní buňky a redukuje známky stárnutí. Účinně napíná a omlazuje pokožku.

Použití

  • Nastříkejte na pleť kdykoli během dne.
  • Tip: 100% přírodní barva DHA se plně rozvine za 10 hodin. Pro dosažení tmavšího odstínu aplikujte mlhu po uplynutí této doby ještě jednou. 

Složení INCI

Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Dihydroxyacetone, Glycerin, Coco-Glucoside, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*, Pogostemon Cablin (Patchouli) Leaf Oil*, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Oil*, Vetiveria Zizanoides (Vetiver) Root Oil, Cinnamomum Zeylanicum (Cinnamon) Bark Oil*, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil*, Citric Acid, Aqua (Water), Undecylenic Glycerides, Glyceryl Caprylate, Sodium Citrate, Benzyl Alcohol, Cinnamal, Limonene, Geraniol, Eugenol, Citronellol, Linalool

* složka z certifikované bio produkce

Inika Organic
INK241
close

Oblíbené produkty