menu

Inlight Bio balzám na kruhy pod očima
search
  • Inlight Bio balzám na kruhy pod očima

Inlight Bio balzám na kruhy pod očima

Under Eye Revive

Uvolňující oční balzám pro odstranění opuchlin a tmavých kruhů kolem očí. Vědecky podložená receptura očního balzámu byla vyvinuta tak, aby očnímu okolí navracela pevnost a elasticitu a hydratovala ho, takže pleť bude omlazená a projasněná.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

1 895 Kč
S DPH
Varianta: 12 ml
  • 159 Kč
  • 1 895 Kč

Působí zejména proti ztrátě podkožního tuku a pevnosti pleti pod očima, jejichž příčinou je slábnutí membrány zpevňující horní i dolní víčko vlivem stárnutí, únavy a stresu. Balzám je velmi jemný a nedráždí oči. Decentně voní po růži a hořkém pomeranči.

Jedná se o skutečně unikátní směs přírodních účinných složek, jejíž základ tvoří camu-camu, pupečník japonský (gotu kola), zelený čaj a zelená káva. Tento komplex pozitivně ovlivňuje tvorbu kolagenu, který vyplňuje a regeneruje oslabenou pleť a posiluje ji, a chrání pleť díky vysokému obsahu antioxidantů.

Je vhodný pro všechny typy pleti včetně té nejcitlivější.

Bio Lipophilic Matrix®

Srdcem všech produktů Inlight je patentovaná složka Bio Lipophilic Matrix® vyvinutá Dr. Spieziou. Jedná se o unikátní směs za studena lisovaných rostlinných olejů vyznačujících se vysokou biochemickou afinitou s pokožkou. Díky tomu napomáhá fyziologickým a imunitním procesům v pokožce probíhajícím a usnadňuje její detoxikaci. Receptura založená na rostlinných olejích (bez obsahu vody) zaručuje vysokou koncentraci aktivních složek, a tedy pro požadovaný účinek postačí i menší množství produktu. Pleťová péče Inlight je proto efektivní a ekonomická. 

Použití

  • Množství o velikosti hrášku naneste prstem pod oko a jemně rozetřete směrem od vnitřního koutku ven. Jemným poklepáváním špičkou prstu potom vmasírujte do pokožky. Pro optimální výsledek používejte ráno a večer tak dlouho, dokud kruhy a opuchliny nezmizí, což obvykle trvá asi 3 týdny. Dále užívejte jednou denně pro udržení pleti svěží a zdravé.

Složení INCI

Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, corylus avellana (hazelnut) seed oil, cera alba (beeswax), prunus armeniaca (apricot) kernel oil, olea europaea (olive) fruit oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, arnica montana (arnica) flower extract, daucus carota (carrot) root extract, camellia sinensis (green tea) leaf extract, coffea arabica (green coffee) seed extract, arctium lappa (burdock) root extract, cupressus sempervirens (cypress) leaf oil, citrus aurantium amara (petitgrain) leaf oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, hamamelis virginiana (witch hazel) leaf extract, centella asiatica (hydrocotyl) leaf extract, calendula officinalis (calendula) flower extract, rosa damascena (rose) flower extract, centaurea cyanus (cornflower) flower extract, myrciaria dubia (camu camu) fruit extract, oenothera biennis (evening primrose) oil, citrus aurantium amara (bitter orange) flower oil, lavandula angustifolia (lavender) oil, Linalool*, limonene*, geraniol*, farnesol*

* přírodní součást esenciálních olejů

Inlight
INL001
5060489780157
close

Oblíbené produkty