menu

Inlight Bio balzám na nohy
search
  • Inlight Bio balzám na nohy

Inlight Bio balzám na nohy

Foot Balm

Vynikající, příjemně aromatický balzám pro uvolnění a regeneraci bolavých nohou a chodidel. Balzám uleví unaveným nohám a osvěží je jemnou vůní levandule. Směs olejů z lískového oříšku, rozmarýnu a měsíčku povzbuzuje proudění krve a zjemňuje a vyživuje suchou, ztvrdlou a rozpraskanou kůži.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

1 195 Kč
S DPH
Varianta: 45 ml
  • 69 Kč
  • 499 Kč
  • 1 195 Kč

Prodkut je vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé a pleti náchylné k vyrážce.

Bio Lipophilic Matrix®

Srdcem všech produktů Inlight je patentovaná složka Bio Lipophilic Matrix® vyvinutá Dr. Spieziou. Jedná se o unikátní směs za studena lisovaných rostlinných olejů vyznačujících se vysokou biochemickou afinitou s pokožkou. Díky tomu napomáhá fyziologickým a imunitním procesům v pokožce probíhajícím a usnadňuje její detoxikaci. Receptura založená na rostlinných olejích (bez obsahu vody) zaručuje vysokou koncentraci aktivních složek, a tedy pro požadovaný účinek postačí i menší množství produktu. Pleťová péče Inlight je proto efektivní a ekonomická. 

Použití

  • Pro nejlepší výsledek užívejte ráno a večer.
  • Balzám vmasírujte do nártu a chodidla či do nohy od kolene dolů. Zvlášť pečlivě ošetřete chodidlo a zejména patu, kde je kůže zpravidla ztvrdlá a rozpraskaná. Při vtírání do lýtka postupujte krouživými pohyby od shora dolů, abyste napomohli cirkulaci krve a mízy.

Složení INCI

Olea europaea (olive) fruit oil, sesamum indicum (sesame) seed oil, corylus avellana (hazelnut) seed oil, cera alba (beeswax), oenothera biennis (evening primrose) oil, plantago major (plantain) leaf extract, calendula officinalis (calendula) flower extract, hamamelis virginiana (witch hazel) leaf extract, rosa canina (rose hip) fruit extract, cocos nucifera (coconut) oil, lavandula angustifolia (lavender) oil, cupressus sempervirens (cypress) leaf oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract.Geraniol*, limonene*, linalool*

* přírodní součást esenciálních olejů

Inlight
INL002
5060489780171
close

Oblíbené produkty