menu

Inlight Bio čistící balzám na obličej
search
  • Inlight Bio čistící balzám na obličej

Inlight Bio čisticí balzám na obličej

Face Cleanser

100% bio balzám, který mění denní rutinu čištění pleti v luxusní rituál provoněný levandulí, cypřišem a citronem.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

1 595 Kč
S DPH
Varianta: 45 ml
  • 69 Kč
  • 699 Kč
  • 1 595 Kč
  • 1 995 Kč

Do detailu promyšlené složení zajišťuje dokonalé houbkové čištění pleti od usazených nečistot i make-upu spojené zároveň s její intenzivní výživou. Balzám stahuje póry a reguluje tvorbu kožního mazu, čímž přispívá ke zdraví a harmonizaci, hebkosti a rozjasnění i mastné a aknózní pleti. Díky antioxidačním složkám chrání pleť před volnými radikály.

Základem složení tohoto balzámu jsou olivový olej, zelený čaj a rozmarýn.

Produkt je vhodný pro všechny druhy pleti.

Bio Lipophilic Matrix®

Srdcem všech produktů Inlight je patentovaná složka Bio Lipophilic Matrix® vyvinutá Dr. Spieziou. Jedná se o unikátní směs za studena lisovaných rostlinných olejů vyznačujících se vysokou biochemickou afinitou s pokožkou. Díky tomu napomáhá fyziologickým a imunitním procesům v pokožce probíhajícím a usnadňuje její detoxikaci. Receptura založená na rostlinných olejích (bez obsahu vody) zaručuje vysokou koncentraci aktivních složek, a tedy pro požadovaný účinek postačí i menší množství produktu. Pleťová péče Inlight je proto efektivní a ekonomická. 

Použití

  • Pomocí přiložené dřevěné špachtličky naberte ráno a večer množství balzámu o velikosti hrášku a vmasírujte pomocí prstů do pokožky a kolem očí. Ponechte 2-5 minut na dokonalé vstřebání balzámu, který během této doby rozpustí nečistoty a make-up. Obzvlášť úporný make-up odstraňte pomocí Inlight Bio odličovače. Obličej poté očistěte vlhkým tamponem a ošetřete Inlight Bio květovým tonikem, případně rovnou odstraňte rozpuštěné nečistoty tímto tonikem. To bylo speciálně navrženo pro použití v kombinaci s čisticím balzámem pro perfektní výsledek a zajištění pH rovnováhy pleti.
  • Pro zesílení účinku doporučujeme před aplikací čisticího balzámu zahřát pleť pomocí teplého ručníku či žínky, aby se póry otevřely a umožnily co nejlepší proniknutí bioaktivních složek.

Složení INCI

Sesamum indicum (sesame) seed oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, olea europaea (olive) fruit oil, cocos nucifera (coconut) oil, cera alba (beeswax), butyrospermum parkii (shea) butter, lavandula angustifolia (lavender) flower extract, lavandula angustifolia (lavender) oil, camellia sinensis (green tea) leaf extract, citrus medica limonum (lemon) peel extract, rosa canina (rose hip) fruit extract, eugenia caryophyllus (clove) flower oil, cupressus sempervirens (cypress) leaf oil, oenothera biennis (evening primrose) oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, zingiber officinale (ginger) root extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil. Linalool*, eugenol*, limonene*, geraniol*, isoeugenol

* přírodní součást esenciálních olejů

Inlight
INL003
5060489780096
close

Oblíbené produkty