menu

Inlight Bio čokoládová maska
search
  • Inlight Bio čokoládová maska

Inlight Bio čokoládová maska

Chocolate Mask

Intenzivní vyživující a zklidňující maska s bio kakaem a neodolatelnou vůní čokolády a pomeranče pro rozmazlování, jaké si zasloužíte. Obsahuje arganový olej pro výživu a zjemnění pleti a vyčištění pórů.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

1 195 Kč
S DPH
Varianta: 25 ml
  • 129 Kč
  • 449 Kč
  • 1 195 Kč

O harmonizaci pleti se stará růžový olej, zatímco prášek z baobabu zajišťuje detoxikaci a dodává ochranné antioxidanty. Pokud by se Vám nepodařilo odolat chuti na čokoládu, buďte bez obav, maska je jedlá!

Maska byla formulována s cílem poskytnout chvíle skutečně luxusního hýčkání a odpočinku v náročném a uspěchaném týdenním kolotoči. I proto je do ní přidáváno jen prvotřídní grenadské bio kakao od společnosti Grococo, pěstované enviromentálně ohleduplným způsobem a ověnčené mnoha spotřebitelskými cenami.

Je vhodná pro všechny typy pleti včetně té nejcitlivější. Zejména je určena pro suchou a namáhanou pleť. Neobsahuje ani stopu chemie a díky její nežné péči bude pleť čistá a hedvábně jemná.

Bio Lipophilic Matrix®

Srdcem všech produktů Inlight je patentovaná složka Bio Lipophilic Matrix® vyvinutá Dr. Spieziou. Jedná se o unikátní směs za studena lisovaných rostlinných olejů vyznačujících se vysokou biochemickou afinitou s pokožkou. Díky tomu napomáhá fyziologickým a imunitním procesům v pokožce probíhajícím a usnadňuje její detoxikaci. Receptura založená na rostlinných olejích (bez obsahu vody) zaručuje vysokou koncentraci aktivních složek, a tedy pro požadovaný účinek postačí i menší množství produktu. Pleťová péče Inlight je proto efektivní a ekonomická. 

Použití

  • Konečky prstů vmasírujte tenkou rovnoměrnou vrstvu do umyté pokožky. Nechte 10-20 minut působit, posléze odstraňte pomocí Inlight Bio květového tonika a měkké kosmetické žínky. Případně můžete masku smýt vlažnou vodou a poté pleť ošetřit květovým tonikem. Pleť bude takto zvlášť osvěžená a ještě více rozjasněná. Používejte masku jednou týdně a střídejte ji s Inlight Super-food maskou. Obsah jedné dózy vystačuje nejméně na 5 aplikací.

Složení INCI

Sesamum indicum (sesame) seed oil, cocos nucifera (coconut) oil, cera alba (beeswax), solanum tuberosum (potato) starch, helianthus annuus (sunflower) seed oil, theobroma cacao (cocoa) seed powder, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, zea mays (corn) starch, argania spinosa (argan) kernel oil, adansonia digitata (baobab) fruit powder, ceratonia siliqua (carob) fruit powder, citrus aurantium dulcis (sweet orange) peel oil, oenothera biennis (evening primrose) oil, butyrospermum parkii (shea) butter, daucus carota sativa (carrot) root extract, lavandula angustifolia (lavender) flower extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, calendula officinalis (calendula) flower extract, rosa damascena (rose) flower extract. Limonene*, linalool*, citral*

* přírodní součást esenciálních olejů

Inlight
INL004
5060489780133
close

Oblíbené produkty