menu

Inlight Bio denní olej na obličej
search
  • Inlight Bio denní olej na obličej

Inlight Bio denní olej na obličej

Face Oil

Lehký ochranný elixír pro každodenní použití. Má vynikající hydratační a vyživující vlastnosti, reguluje tvorbu kožního mazu, díky lehké konzistenci se výborně vstřebává.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

1 595 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 69 Kč
  • 699 Kč
  • 1 595 Kč

Bioaktivní složky poskytují ochranu před poškozením pleti vlivem znečištěného prostředí a přirozeně stimulují obnovu kožních buněk. Olej je ideální také jako základ pod make-up. Zamilujete si ho ale především pro půvabnou vůni s tóny vanilky a růže, které se prostě nelze nabažit.

Obsahuje luxusní směs zklidňující a regenerační levandule, extraktu z růžových poupat pro stažení pórů a pupalkového oleje bohatého na vitamín E, který chrání pleť, a dále sléz lesní, jojobový a šípkový olej. Tento olej patří dlouhodobě k vůbec nejoblíbenějším produktům Inlight.

Bio Lipophilic Matrix®

Srdcem všech produktů Inlight je patentovaná složka Bio Lipophilic Matrix® vyvinutá Dr. Spieziou. Jedná se o unikátní směs za studena lisovaných rostlinných olejů vyznačujících se vysokou biochemickou afinitou s pokožkou. Díky tomu napomáhá fyziologickým a imunitním procesům v pokožce probíhajícím a usnadňuje její detoxikaci. Receptura založená na rostlinných olejích (bez obsahu vody) zaručuje vysokou koncentraci aktivních složek, a tedy pro požadovaný účinek postačí i menší množství produktu. Pleťová péče Inlight je proto efektivní a ekonomická. 

Použití

  • Ráno po očištění pleti naberte několik kapek na prsty a jemně krouživými pohyby vmasírujte do pleti na čele a tvářích. Dále pokračujte na krk, masírujte od brady směrem dolů pro zlepšení oběhu lymfy.

Složení INCI

Simmondsia chinensis, Rosa rubiginosa, Rosa damascena, Oenothera biennis, Vanilla planifolia, Malva sylvestris, Rosa canina, Lavandula angustifolia, Rosa damascena, Linalool*, geraniol*, citronellol*, limonene*

* přírodní součást esenciálních olejů

Inlight
INL005
5060489780188
close

Oblíbené produkty