menu

Inlight Bio intenzivní balzám na vrásky
search
  • Inlight Bio intenzivní balzám na vrásky
  • Inlight Bio intenzivní balzám na vrásky
  • Inlight Bio intenzivní balzám na vrásky

Inlight Bio intenzivní balzám na vrásky

Intensive Line Softener

Luxusní anti-age balzám pro stimulaci tvorby kolagenu s klinicky prokázaným výrazným účinkem na zjemnění vrásek. Velmi efektivně také celkově zahlazuje nedostatky pleti včetně pigmentových skvrn. Balzám zvyšuje elasticitu pleti, vyživuje a regeneruje ji, dodává jí hebkost a činí ji jasnější a zářivější. Jeho konzistence je ideální pro snadnou aplikaci, na obličeji působí příjemně a rychle se vstřebává aniž by zanechával pokožku mastnou.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

1 995 Kč
S DPH
Varianta: 15 ml
  • 159 Kč
  • 799 Kč
  • 1 995 Kč

V perfektní synergii v něm spolupůsobí spirulina bohatá na chlorofyl a mladý ječmen s vynikajícími antioxidačními a omlazujícími vlastnostmi. Arganový a višňový olej přidávají svoji proslulou schopnost napravovat škody způsobené volnými radikály. Jakmile ho jednou vyzkoušíte, nebudete se ho už chtít vzdát. Překrásně voní po geraniu a pačuli.

Obsahuje jen bio rosltinné oleje a žádnou vodu. Je čistě přírodní bez jakýchkoliv syntetických složek a vůní. Rostlinné extrakty jsou připravované ručně speciálními postupy vyvinutými Inlight.

Je vhodný pro všechny typy pleti včetně nejcitlivější. Určený je především pro pleť zralou. Byl podroben klinické studii v Evic Laboratories v Římě, který prokázala viditelné zjemnění vrásek již po 28 denním používání. Studie dále prokázala:

- statisticky významné zvýšení pružnosti pleti
- statisticky významné snížení délky, hloubky a počtu vrásek

Dobrovolníci podílející se na testování pozorovali:
- zjemnění vrásek
- zlepšení elasticity pleti
- zlepšení hydratace pleti
- pleť se stala hladší
- plet se stala světlejší

Dále ocenili:
- příjemnou texturu a snadnou aplikaci
- dobré vstřebávání
- balzám nezanechával pleť mastnou

Bio Lipophilic Matrix®

Srdcem všech produktů Inlight je patentovaná složka Bio Lipophilic Matrix® vyvinutá Dr. Spieziou. Jedná se o unikátní směs za studena lisovaných rostlinných olejů vyznačujících se vysokou biochemickou afinitou s pokožkou. Díky tomu napomáhá fyziologickým a imunitním procesům v pokožce probíhajícím a usnadňuje její detoxikaci. Receptura založená na rostlinných olejích (bez obsahu vody) zaručuje vysokou koncentraci aktivních složek, a tedy pro požadovaný účinek postačí i menší množství produktu. Pleťová péče Inlight je proto efektivní a ekonomická. 

Použití

  • Pomocí kosmetické špachtličky aplikujte množství o velikosti hrášku na čistou pleť na místa postižená vráskami. Balzám může také zastoupit denní hydratační krém. V tomto případě ho aplikujte na celý obličej. Je vhodný i pro lokální užití na tělo tam, kde je třeba intenzivní péče, např. na spáleniny či jizvy.
  • Pro maximální efekt užívejte ráno i večer. K prvotnímu očištění pleti jsou ideální Inlight Bio čisticí balzám a Bio květové tonikum

Složení INCI

Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, macadamia integrifolia (macadamia) seed oil, olea europaea (olive) fruit oil, argania spinosa (argan) kernel oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, cera alba (beeswax), prunus armeniaca (apricot) kernel oil, oenothera biennis (evening primrose) oil, cocos nucifera (coconut) oil, daucus carota sativa (carrot) root extract, rosa damascena (rose) flower extract, lavandula angustifolia (lavender) oil, calendula officinalis (calendula) flower extract, rosa canina (rose hip) fruit extract, pelargonium graveolens (geranium) flower oil, butyrospermum parkii (shea) butter, centella asiatica (hydrocotyl) leaf extract, equisetum arvense (horsetail) leaf extract, plantago major (plantain) leaf extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, hordeum vulgare (barley) leaf extract, vaccinium myrtillus (bilberry) fruit extract, pogostemon cablin (patchouli) leaf oil, urtica dioica (nettle) leaf extract, citrus medica limonum (lemon) peel extract, spirulina maxima (spirulina) extract. Linalool*, citronellol*, geraniol*, limonene*, citral

* přírodní součást esenciálních olejů

Inlight
INL008
5060489780805
close

Oblíbené produkty