menu

Inlight Bio květové tonikum
search
  • Inlight Bio květové tonikum

Inlight Bio květové tonikum

Floral Tonic

Nesmírně jemné pleťové tonikum bez alkoholu určené i pro nejcitlivější pleť. Navzdory jemnosti má velmi silný čisticí účinek, výborně se hodí např. na odstraňování pleťových masek. Určeno je ale především pro kombinovanou zkrášlující péči s Inlight Čisticím balzámem. Tonizuje a osvěžuje pleť a vyrovnává její pH a připravuje ji na optimální vstřebání hydratačního či nočního balzámu.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

1 295 Kč
S DPH
Varianta: 200 ml
  • 29 Kč
  • 499 Kč
  • 1 295 Kč

Jak název napovídá, jedná se o výjimku mezi produkty Inlight. Květové tonikum nemá za základ rostlinné oleje, ale jen čisté květové vody (hydroláty). K účinným složkám patří především růžová a levandulová voda a rmen římský.

Tonikum má příjemný chladivý a zklidňující efekt a astringentní vlastnosti, proto se výborně hodí k ošetření pleti po čištění, které ji nevyhnutelně podráždí. Je vhodné pro všechny typy pleti včetně citlivé pleti a pleti aknózní.

Použití

  • Pro optimální efekt doporučujeme používat po Inlight Bio čisticím balzámu. Několika kapkami tonika navlhčete vatový tampónek a otírejte obličej, krk a oční okolí krouživými pohyby. Pro nejšetrnější možné čištění tampon předem navlhčete teplou vodou.

Složení INCI

Rosa damascena (rose) flower water*, anthemis nobilis (roman chamomile) flower water*, lavandula angustifolia (lavender) flower water*, agave spp leaf extract*, citrus paradisi (grapefruit) seed extract*

* složka z certifikované bio produkce

Inlight
INL009
5060489780195
Vaše hodnocení produktu
close

Oblíbené produkty