menu

Inlight Bio noční balzám
search
  • Inlight Bio noční balzám

Inlight Bio noční balzám

Night Balm

Intenzivní revitalizační balzám pro hydrataci, regeneraci a omlazení unavené pleti. Pleť je po noční aplikaci viditelně osvěžená, pevnější a živější. Je tvořen směsí vysoce kvalitních přírodních olejů plných pro pokožku důležitých výživných látek a vitamínů E, A, D a F. Korunou této luxusní kombinace jsou koncentrovaný karotkový olej bohatý na antioxidační betakaroten a protizánětlivé a cytofylaktické extrakty měsíčku a levandule. Bonusem je jemná vůně levandule a hořkého pomeranče.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

1 995 Kč
S DPH
Varianta: 45 ml
  • 69 Kč
  • 449 Kč
  • 1 995 Kč

Základ tohoto elixíru tvoří makadamový, jojobový, pupalkový a karotkový olej, dále obsahuje výtažky měsíčku a vzácné damašské růže a olej z neroli neboli hořkého pomeranče. Výrazně stimuluje regeneraci kožních buněk a tím obnovu a omlazení pleti. Protizánětlivé a astringentní složky pleť ozdravují, potlačují tvorbu akné i zarudnutí a podráždění. Ne náhodou patří noční balzám k nejoblíbenějším mezi produkty Inlight.

Balzám je vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé, určený je ale zejména pro pleť suchou, zanedbanou nebo zralou, na níž se plně projeví jeho síla.

Bio Lipophilic Matrix®

Srdcem všech produktů Inlight je patentovaná složka Bio Lipophilic Matrix® vyvinutá Dr. Spieziou. Jedná se o unikátní směs za studena lisovaných rostlinných olejů vyznačujících se vysokou biochemickou afinitou s pokožkou. Díky tomu napomáhá fyziologickým a imunitním procesům v pokožce probíhajícím a usnadňuje její detoxikaci. Receptura založená na rostlinných olejích (bez obsahu vody) zaručuje vysokou koncentraci aktivních složek, a tedy pro požadovaný účinek postačí i menší množství produktu. Pleťová péče Inlight je proto efektivní a ekonomická. 

Použití

  • Pomocí kosmetické špachtličky aplikujte večer po očištění obličeje malé množství balzámu na pleť. Jemně vmasírujte krouživými pohyby dokud se plně nevstřebá.

Složení INCI

Sesamum indicum (sesame) seed oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, macadamia integrifolia (macadamia) seed oil, cera alba (beeswax), oenothera biennis (evening primrose) oil, daucus carota sativa (carrot) root extract, lavandula angustifolia (lavender) flower extract, butyrospermum parkii (shea) butter, lavandula angustifolia (lavender) oil, calendula officinalis (calendula) flower extract, rosa damascena (rose) flower extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, citrus aurantium amara (bitter orange) flower oil. Linalool*, limonene*, geraniol*, farnesol*

* přírodní součást esenciálních olejů

Inlight
INL010
5060489780119
Vaše hodnocení produktu
close

Oblíbené produkty