menu

Inlight Bio pleťový olej pro muže
search
  • Inlight Bio pleťový olej pro muže
  • Inlight Bio pleťový olej pro muže

Inlight Bio pleťový olej pro muže

Men Face Oil

Optimálně vyvážený olejový komplex pro ochranu a hydrataci pleti. Je bohatý na antioxidanty působící proti volným radikálům a stárnutí pokožky. Výborně se hodí k ošetření pleti po holení díky obsahu zklidňujících složek. Má energizující vůni pačule a pomeranče. Okamžitým účinkem je uvolnění napjaté pokožky a příjemný pocit komfortu. Dlouhodobě jí přináší zlepšenou pružnost a optimální vlhkost. Decentně voní po pačuli a pomeranči.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

1 495 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 1 495 Kč

Základem složení jsou olej z brutnáku lékařského, výtažky z růže a měsíčku lékařského, všechny v bio kvalitě. Olej je perfektní pro ošetření pokožky po holení. Výborně se vstřebává. Nepůsobí potíže ani velmi citlivé pleti se sklonem k podráždění a zarudnutí.

Olej je vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé a aknózní.

Bio Lipophilic Matrix®

Srdcem všech produktů Inlight je patentovaná složka Bio Lipophilic Matrix® vyvinutá Dr. Spieziou. Jedná se o unikátní směs za studena lisovaných rostlinných olejů vyznačujících se vysokou biochemickou afinitou s pokožkou. Díky tomu napomáhá fyziologickým a imunitmím procesům v pokožce probíhajícím a usnadňuje její detoxikaci. Receptura založená na rostlinných olejích (bez obsahu vody) zaručuje vysokou koncentraci aktivních složek, a tedy pro požadovaný účinek postačí i menší množství produktu. Pleťová péče Inlight je proto efektivní a ekonomická. 

Použití

  • Kápněte několik kapek oleje na prsty a krouživými pohyby lehce vmasírujte do pokožky na čele a obličeji. Postupujte na krk, kde masírujte směrem od brady dolů pro zlepšení proudění lymfy. 

Složení INCI

helianthus annuus (sunflower) seed oil*, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, prunus armeniaca (apricot) kernel oil*, olea europaea (olive) fruit oil*, borago officinalis (borage) seed oil*, rosa rubiginosa (rose) seed oil*, pogostemon cablin (patchouli) leaf oil*, rosa damascena (rose) flower extract*, calendula officinalis (calendula) flower extract*, vanilla planifolia (vanilla) fruit extract*, citrus bergamia (bergamot) peel oil*, plantago major (plantain) leaf extract*, malva sylvestris (mallow) flower/leaf extract*, rosa canina (rose hip) fruit extract*, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract*, oenothera biennis (evening primrose) oil*, citrus aurantium dulcis (orange) peel oil*, cupressus sempervirens (cypress) leaf oil*, lavandula angustifolia (lavender) oil*, Limonene**, linalool**, citral**

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

** přírodní součást esenciálních olejů

Inlight
INL013
close

Oblíbené produkty