menu

Inlight Bio super-food maska
search
  • Inlight Bio super-food maska

Inlight Bio super-food maska

Super-Food Mask

Omlazující, regenerační a detoxikační maska pro první pomoc i prvotřídní dlouhodobou péči. Revitalizuje unavenou a matnou pleť zatíženou každodenním stresem. Zvyšuje elasticitu a hydrataci pleti, a to s okamžitým efektem, který jen zesiluje při pravidelném užívání. Díky vysokému obsahu antioxidantů působí proti podráždění a zarudnutí a úspěšně bojuje s pupínky a černými tečkami. Čistě přírodním způsobem odstraňuje odumřelé kožní buňky jako peeling. Maska je neocenitelná ve chvílích, kdy potřebujete narychlo vypadat úžasně.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

1 295 Kč
S DPH
Varianta: 25 ml
  • 139 Kč
  • 499 Kč
  • 1 295 Kč

Maska vychází z nejnovějších poznatků o účincích rostlin, které jsou pro svoje nečekané vlastnosti nazývané super-food. Patří k nim prášek z plodů baobabu, na chlorofyl bohatá spirulina a také listy mladého ječmene a šípkový olej. Společně tvoří jedinečný koktejl přesycený esenciálními mastnými kyselinami, antioxidanty a vitamíny. Stimulují tvorbu kožního kolagenu, který obnovuje pleť a vypíná ji. Vedle toho pleť zbavují podráždění a rozjasňují. Autor masky, Dr. Spiezia, její účinek přirovnává k dlouhé procházce na čerstvém vzduchu podél mořského pobřeží.

Je vhodná pro všechny typy pleti včetně nejcitlivější. Určená je především pro pleť suchou a poškozenou silným sluncem.

Bio Lipophilic Matrix®

Srdcem všech produktů Inlight je patentovaná složka Bio Lipophilic Matrix® vyvinutá Dr. Spieziou. Jedná se o unikátní směs za studena lisovaných rostlinných olejů vyznačujících se vysokou biochemickou afinitou s pokožkou. Díky tomu napomáhá fyziologickým a imunitním procesům v pokožce probíhajícím a usnadňuje její detoxikaci. Receptura založená na rostlinných olejích (bez obsahu vody) zaručuje vysokou koncentraci aktivních složek, a tedy pro požadovaný účinek postačí i menší množství produktu. Pleťová péče Inlight je proto efektivní a ekonomická. 

Použití

  • Konečky prstů vmasírujte tenkou rovnoměrnou vrstvu do předem umyté pokožky. Nechte působit 10-20 minut, relaxujte. Potom odstraňte masku pomocí Inlight Bio květového tonika a kosmetické žínky. Případně smyjte masku vlažnou vodou, a pak ošetřete pleť květovým tonikem. Tím dosáhnete největšího osvěžení a rozjasnění pleti.
  • Masku používejte jednou týdně, a to zejména v okamžiku, kdy pleť potřebuje opravdu silný zásah. Střídejte ji s Inlight Bio čokoládovou maskou, která je určena více pro běžnou a relaxační péči. Obsah dózy postačí přinejmenším na 5 aplikací.

Složení INCI

Sesamum indicum (sesame) seed oil, cera alba (beeswax), cocos nucifera (coconut) oil, solanum tuberosum (potato) starch, helianthus annuus (sunflower) seed oil, hordeum vulgare (barley) leaf powder, zea mays (corn) starch, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, rosa rubiginosa (rose) seed oil, adansonia digitata (baobab) fruit powder, spirulina maxima (spirulina) powder, citrus aurantium amara (bitter orange) leaf/twig oil, oenothera biennis (evening primrose) oil, butyrospermum parkii (shea) butter, daucus carota sativa (carrot) root extract, hordeum vulgare (barley) leaf extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, boswellia spp (frankincense) oil, spirulina maxima (spirulina) extract. Linalool*, limonene*, geraniol*, citral*

* přírodní součást esenciálních olejů

Inlight
INL018
5060489780140
close

Oblíbené produkty