menu

Inlight Bio tělové máslo
search
  • Inlight Bio tělové máslo

Inlight Bio tělové máslo

Body Butter

Regenerační tělové máslo bohaté na antioxidanty pro výživu, ochranu a hýčkání pokožky. Vhodné je zejména na suchá místa a místa postižená striemi či náchylná k jejich vzniku. Doporučit ho lze zejména v období těhotenství, kdy je jeho 100% bio složení velkou výhodou. Vysoce koncentrované vzácné oleje z kokosu, jojoby a šípku a extrakty z kopřivy a borůvky napájejí pokožku jedinečným koktejlem plným vitamínů, beta karotenu a omlazující kyseliny transretinoické. Máslo pokožku nejen vyživí, změkčí a omladí, ale také provoní levandulí a palmarosou.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

1 495 Kč
S DPH
Varianta: 90 ml
  • 59 Kč
  • 449 Kč
  • 1 495 Kč

Produkt je vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé a pleti náchylné k vyrážce.

Bio Lipophilic Matrix®

Srdcem všech produktů Inlight je patentovaná složka Bio Lipophilic Matrix® vyvinutá Dr. Spieziou. Jedná se o unikátní směs za studena lisovaných rostlinných olejů vyznačujících se vysokou biochemickou afinitou s pokožkou. Díky tomu napomáhá fyziologickým a imunitním procesům v pokožce probíhajícím a usnadňuje její detoxikaci. Receptura založená na rostlinných olejích (bez obsahu vody) zaručuje vysokou koncentraci aktivních složek, a tedy pro požadovaný účinek postačí i menší množství produktu. Pleťová péče Inlight je proto efektivní a ekonomická. 

Použití

  • Pomocí přiložené dřevěné špachtle rozetřete malé množství tělového másla na tělo, zejména na místa s výskytem strií. Krouživými pohyby vmasírujte do pokožky, postupně zvyšujte tlak rukou pro stimulaci krevního a mízního oběhu.

Složení INCI

Sesamum indicum (sesame) seed oil, olea europaea (olive) fruit oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, cera alba (beeswax), rosa rubiginosa (rose) seed oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, oenothera biennis (evening primrose) oil, cocos nucifera (coconut) oil, lavandula angustifolia (lavender) oil, centella asiatica (hydrocotyl) leaf extract, equisetum arvense (horsetail) leaf extract, plantago major (plantain) leaf extract, cymbopogon martini (palmarosa) oil, daucus carota sativa (carrot) root extract, urtica dioica (nettle) leaf extract, citrus medica limonum (lemon) peel extract, rosa damascena (rose) flower extract, calendula officinalis (calendula) flower extract, rosa canina (rose hip) fruit extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, vaccinium myrtillus (bilberry) fruit extract, rosa damascena (rose) flower oil.

Inlight
INL019
5060489780164
close

Oblíbené produkty